Καύσωνας – Σχολεία Κλειστά: Έκτακτα Μέτρα, Πού Δεν Θα Γίνουν Μαθήματα

Καύσωνας – Σχολεία Κλειστά: Έκτακτα Μέτρα, Πού Δεν Θα Γίνουν Μαθήματα

Ο καύσωνας πλησιάζει και αναμένεται να διαρκέσει από την Τρίτη μέχρι την Παρασκευή, με αρκετούς δήμους να λαμβάνουν αποφάσεις για το ωράριο λειτουργίας των σχολείων. Ο καύσωνας αναμένεται να ξεκινήσει αύριο, Τρίτη, με ορισμένους δήμους να ανακοινώνουν αναστολές ή μειωμένα ωράρια. Το υπουργείο Παιδείας εξέδωσε εγκύκλιο με μέτρα προστασίας για τους μαθητές και τη διεξαγωγή εξετάσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

Δήμος Μετεώρων

Στον Δήμο Μετεώρων μειώνονται οι σχολικές ώρες σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία για τρεις μέρες από την Τρίτη έως την Πέμπτη μέχρι τις 11:30 π.μ., όπου στη συνέχεια τα σχολεία κλείνουν.

Δήμος Χαλκιδέων

Στον Δήμο Χαλκιδέων αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από την Τρίτη έως την Πέμπτη.

Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία για τρεις μέρες στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας λόγω του καύσωνα.

Δήμος Ερέτριας

Ο Δήμαρχος Ερέτριας ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας όλων των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Παιδικών Σταθμών από την Τρίτη έως την Πέμπτη λόγω καύσωνα.

Δήμος Λαμιέων

Ο Δήμαρχος Λαμιέων τροποποιεί τη λειτουργία των σχολικών μονάδων για τρεις μέρες, με αποχώρηση στις 11:30 π.μ.

Δήμοι Ορχομενού και Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας

Στους δήμους Ορχομενού και Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας, τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία θα λειτουργήσουν έως τις 11:30 π.μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ