Ηλίας Λογοθέτης: Το τελευταίο αντίο το Σάββατο

Ηλίας Λογοθέτης: Το τελευταίο αντίο το Σάββατο

Ηλίας Λογοθέτης: Η ανακοίνωση του θανάτου του και η κηδεία

Ο Ηλίας Λογοθέτης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, με τον καλλιτεχνικό κόσμο να αποχαιρετά τον αγαπημένο ηθοποιό στα social media. Ηλίας Λογοθέτης. Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε ο γιος του, επίσης ηθοποιός, Αλέξανδρος Λογοθέτης, με μια συγκινητική ανάρτηση σε ένα instastory. Η κηδεία του Ηλία Λογοθέτη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 12:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και θα ακολουθήσει η ταφή στο Κοιμητήριο Παπάγου.

Η ζωή και το έργο του

Γεννημένος στη Λευκάδα, ο Ηλίας Λογοθέτης αρχικά δεν σκεφτόταν να γίνει ηθοποιός, αλλά να ακολουθήσει την καριέρα της όπερας. Έχοντας αποφοιτήσει από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Παντείου, απόκτησε επαφή με το θέατρο μέσω του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν και ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο.

Γνώρισε επιτυχία στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, ιδιαίτερα με κωμικούς ρόλους. Το 2000, απέσπασε θετικές κριτικές για την ερμηνεία του στο θεατρικό έργο «Νεκρή Ζώνη» από τον Χάρολντ Πίντερ. Συνεργάστηκε με διάσημους θιάσους και κατέκτησε την αγάπη του κοινού.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα και τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ έχει λάβει μέρος και σε μουσικές παραστάσεις. Ήταν σύζυγος της ηθοποιού Μαρίας Ζαχαρή και πατέρας του ηθοποιού Αλέξανδρου Λογοθέτη, ο οποίος ακολούθησε τα βήματά του στην υποκριτική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ