Ιερέας Σαλαμίνα – ασέλγεια: Φρικτή καταγγελία 12χρονου

Ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας συνελήφθη στη Σαλαμίνα για ασέλγεια. Πριν από πέντε χρόνια κατηγορήθηκε και πάλι για το ίδιο αδίκημα.

Ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας συνελήφθη σήμερα (27/11) στην Σαλαμίνα. Το 2018 κατηγορήθηκε για ασελγείς πράξεις εναντίον ενός 11χρονου αγοριού. Είχε ήδη συλληφθεί γι’ αυτό και οφείλει να εξηγηθεί στο δικαστήριο.

Η νέα καταγγελία

Πέντε χρόνια αργότερα, συνελήφθη ξανά λόγω μιας νέας καταγγελίας εναντίον ενός 12χρονου. Φέρεται ότι εκμεταλλεύτηκε την απουσία των γονέων του νεαρού θύματος για να διαπράξει τις αποτρόπαιες πράξεις του, τον Ιανουάριο και τον Ιούνιο του 2023. Ήταν οικείος του πατέρα του 12χρονου και αυτή η εμπιστοσύνη του φάνηκε μοιραία για το ανήλικο θύμα. Τελικά, το παιδί βρήκε το θάρρος να μιλήσει σε συγγενείς του, για να βάλει τέλος στη φρικιαστική κατάσταση που υποτίθεται ότι έζησε στα χέρια του ιερέα.

Ταυτόχρονα, η ΕΛ.ΑΣ. διενεργεί έρευνα στο στοιχείο του ιερού ναού που εξυπηρετούσε ως ιερέας. Επιπλέον, κατασχέθηκαν ψηφιακά στοιχεία. Ο 68χρονος που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο παιδί ζητήθηκε να απολογηθεί την Τετάρτη το πρωί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά και του δόθηκε προθεσμία γι’ αυτό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ