Η υγεία του Μαυρομμάτη – Βενιέρη: Ο γιος τους λέει ότι υπάρχει ακόμη δρόμος μπροστά

Η υγεία του Μαυρομμάτη – Βενιέρη: Ο γιος τους λέει ότι υπάρχει ακόμη δρόμος μπροστά

Μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day”, ο Μιχάλης Μαυρομμάτης εξέφρασε αισιοδοξία για την πορεία υγείας των γονιών του, Μανώλη Μαυρομμάτη και Ρένας Βενιέρη. Αν και νοσηλεύονται εδώ και 1,5 μήνα από τη στιγμή που ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμά τους, ο Μιχάλης επεσήμανε ότι ακόμη χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Επίσης, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η μητέρα του βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Ο ίδιος υπογράμμισε τη σημασία της προσοχής και της υποστήριξης στην οδύνη της οικογένειας.

Ο Μιχάλης Μαυρομμάτης παροτρύνει όσους είναι εντός της Αττικής και μπορούν να δωρίσουν αίμα να το πράξουν ανάλογα με τις ανάγκες των γονιών του που νοσηλεύονται. Επίσης, ευχαρίστησε το κοινό για τη στήριξη και τη συμπαράσταση που λαμβάνουν οι γονείς του αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης αποσωληνώθηκε μετά από 45 ημέρες νοσηλείας, αλλά εξακολουθεί να παραμένει υπό παρακολούθηση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η οικογένεια δηλώνει ότι ο δρόμος προς την ανάρρωση είναι μακρύς, αλλά με τη συμπαράσταση και τη συνεχή προσπάθεια όλων, θα τα καταφέρουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ