Η Πρόγνωση του Καιρού για Σήμερα

Η Πρόγνωση του Καιρού για Σήμερα

Σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει αυξημένες νεφώσεις και βροχές σε πολλές περιοχές της χώρας. Στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, το Βόρειο Ιόνιο και τη Θράκη, ενδέχεται να υπάρξουν ισχυρές καταιγίδες, ενώ οι άνεμοι θα φυσούν με ένταση από 3 έως 5 μποφόρ, αυξημένοι τοπικά σε όρια 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν μεταξύ 18 και 20 βαθμών Κελσίου.

Σε άλλες περιοχές της χώρας, ο καιρός θα είναι πιο ήρεμος, με λίγες νεφώσεις και τοπικές βροχές στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα νότια, επιπλέον, η μεταφορά αφρικανικής σκόνης είναι πιθανή. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές κατευθύνσεις, με εντάσεις μεταξύ 3 και 7 μποφόρ, με μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια και δυτικά της χώρας.

Αττική

Σήμερα στην Αττική, αναμένονται λίγες νεφώσεις και ενδεχομένως ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα ανέρχονται σε 3-5 μποφόρ αρχικά και στη συνέχεια θα στρέφονται σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι παρόμοιος, με λίγες νεφώσεις και ασθενείς βροχές κατά τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί έως 3 μποφόρ, ενώ οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν μεταξύ 7 και 17 βαθμών Κελσίου.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ