Η μητέρα της Μελίνας Παρασκάκη αποκαλύπτει: “Αν δεν υπήρχε η Ελλη, θα είχαμε τελειώσει και οι δύο μας με τη ζωή μας”

Η μητέρα της Μελίνας Παρασκάκη αποκαλύπτει: “Αν δεν υπήρχε η Ελλη, θα είχαμε τελειώσει και οι δύο μας με τη ζωή μας”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Cretalive, η μητέρα της μικρής Μελίνας Παρασκάκη μοιράζεται την ιστορία της και πώς η απώλεια της κόρης της έχει διαλύσει τις ζωές τους. Τη Δευτέρα, το Ανώτατο Δικαστήριο κήρυξε ένοχη τη γιατρό αναισθησιολόγο για το έγκλημα και την κατήγγειλε σε 18 μήνες φυλάκιση. Η Δήμητρα, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σουηδία, μετακόμισε με τον σύζυγό της στη Νεάπολη της Κρήτης το 2010, όπου και γεννήθηκαν οι δίδυμες κόρες τους, η Έλλη και η Μελίνα το 2011.

376746491 10232165029726353 2690213912089525730 n

Το πρωινό που χάθηκε η μικρή Μελίνα

Μιλώντας για την πρωινή χειρουργική επέμβαση της Μελίνας, η μητέρα της αναφέρει ότι η τότε 4χρονη Μελίνα ήταν πολύ δυστυχισμένη και έκλαιγε πολύ. Προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν και της είχαν φέρει μαζί παιχνίδια και μαρκαδόρους ζωγραφικής για να παίξει μετά την επέμβαση. Μία νοσοκόμα πήρε το παιδί στην αγκαλιά να του δείξει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και η πόρτα έκλεισε πίσω τους. Έτσι, η Δήμητρα δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει και να φιλήσει για τελευταία φορά την κόρη της. Ο θάνατος της Μελίνας ήταν σοκ για την Δήμητρα, που παρόλα αυτά ένιωθε μια περίεργη γαλήνη. Αν και όταν κηδεύανετο εξακολουθούσε να ελπίζει ότι ήταν ένα ψέμα και ότι θα ξυπνούσε. “Το μυαλό μου έπαιζε παιχνίδια. Αργότερα, είχα ανάγκη να μιλήσω με άλλες μητέρες που είχαν χάσει τα παιδιά τους, για να μάθω πώς να συνεχίσω να ζω και αν υπάρχει ελπίδα να ηρεμήσω από τον πόνο”, λέει η Δήμητρα.

MELINA

Η Ελλη σώζει τη ζωή της

Η Δήμητρα μοιράζεται με συγκίνηση ότι αν δεν υπήρχε η Έλλη, τότε και αυτή και ο άντρας της θα είχαν βάλει τέλος στη ζωή τους. Μετά την απώλεια της Μελίνας, η Δήμητρα ήταν σε κατάσταση αποκλεισμού και απελπισίας, αλλά η παρουσία της Έλλης την έβοηθησε να συνεχίσει να ζει. “Κοιμόμουν όλη μέρα και η νύχτα. Δεν ήθελα να ξυπνήσω από το κρεβάτι. Είχα εγκαταλείψει τη ζωή. Όταν έφυγε η μαμά μου, καθίσαμε με την Έλλη στο πάτωμα και είπε “τώρα είμαστε οι δύο μας”. Αυτές οι λέξεις με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι υπάρχουν ακόμα λόγοι για να ζήσω”, αναφέρει η μητέρα. Η είσοδος της μικρής Ανδριάννας στη ζωή τους τον Νοέμβριο του 2016 ήταν ο μεγαλύτερος δώρος που έλαβαν και τους έδωσε ελπίδα και χαρά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ