Γυναίκα 52 ετών βρέθηκε νεκρή στη Θεσσαλονίκη

Γυναίκα 52 ετών βρέθηκε νεκρή στη Θεσσαλονίκη

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε εκλιπεί – Αναφορές από αυτόπτες μάρτυρες

Μια γυναίκα 52 ετών εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής (12/4) στη θάλασσα στην περιοχή της Νέας Παραλίας στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος. Η πτώση της γυναίκας στη θάλασσα αναφέρθηκε από την Άμεση Δράση της ΕΛΑΣ χθες απόγευμα και αξιωματούχοι της Λιμενικής Αρχής Θεσσαλονίκης έσπευσαν στο σημείο, ενώ το περιπολικό σκάφος ανέσυρε την 52χρονη αλλοδαπή χωρίς τις αισθήσεις της και τη μετέφερε στη στεριά. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα καθόταν σε ένα παγκάκι στην παραλιακή περίπου στις 17:00 το απόγευμα, στο ύψος της οδού Βενιζέλου. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι την είδαν να πέφτει στον Θερμαϊκό καθώς περπατούσαν στην παραλιακή. Η πιθανότερη εξήγηση από τις Αρχές είναι ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

thessaloniki 1

Ένας 66χρονος στην Κορινθία

Το θλιβερό γεγονός της εξαφάνισης ενός 66χρονου στην Κορινθία προκάλεσε σοκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έμενε σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή των Λουτρών της Ωραίας Ελένης και το απόγευμα της Τρίτης (09/04), εξαφανίστηκε, βγαίνοντας από το κατάλυμά του χωρίς να μιλήσει σε κάποιον. Η εξαφάνισή του αναφέρθηκε στις Αρχές και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο στην περιοχή Κεγχρεών μετά από έρευνες από διάφορα σωματεία και μονάδες διάσωσης.

thessaloniki 2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ