Γιατρός από τη Λάρισα αρνείται τις κατηγορίες για ασέλγεια εναντίον της κόρης του

Γιατρός από τη Λάρισα αρνείται τις κατηγορίες για ασέλγεια εναντίον της κόρης του

Σοκ έχει προκαλέσει στην Πιερία η είδηση για έναν 47χρονο γιατρό, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για ασέλγεια εναντίον της 3,5 ετών κόρης του. Σε συνέντευξή του στο Mega, αρνήθηκε τις κατηγορίες, δηλώνοντας πως δεν θα βλάπτε την κόρη του ποτέ. Αναφέρθηκε επίσης σε παλαιότερες κατηγορίες που είχαν αναφερθεί, αλλά υποστήριξε πως αυτές είναι αβάσιμες, κατηγορώντας την πρώην σύζυγό του για δυσλειτουργία.

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, ο οποίος εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το αν τα κατηγορητικά στοιχεία είναι αξιόπιστα. Η μόνη απόδειξη προς βάρος του είναι η μαρτυρία του παιδιού. Παρουσιάστηκαν επίσης μαρτυρίες συγχωριανών του γιατρού, οι οποίοι περιέγραφαν παράξενες συμπεριφορές του στην παιδική χαρά.

Ο δικηγόρος απάντησε αναφορικά με τις καταγγελίες, τονίζοντας πως δεν έχουν καταστεί αιτία για σύλληψη του γιατρού. Υποστήριξε ότι η μητέρα του παιδιού γνώριζε την επικείμενη σύλληψη και πως έχει αποβληθεί η συσχέτιση ανάμεσα στις κατηγορίες και τις προσωπικές σχέσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ