Γιάννης Μώραλης αρνείται τη σύνδεσή του με οπαδική βία: «Δεν έχω σχέση με τους κρινόμενους»

Γιάννης Μώραλης αρνείται τη σύνδεσή του με οπαδική βία: «Δεν έχω σχέση με τους κρινόμενους»

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, απαντά στις κατηγορίες για οπαδική βία που τον αφορούν, διαψεύδοντας κάθε σχέση με τα άτομα που εξετάζονται από τη Δικαιοσύνη. Χαρακτηρίζει τις κατηγορίες ως “σενάρια επιστημονικής φαντασίας”, επισημαίνοντας ότι η αμάσητη πραγματικότητα αποδεικνύει την αθωότητά του.

Αναφέρει ότι η διαδικασία πρόσληψης συμβασιούχων υπαλλήλων ακολουθείται σύμφωνα με τον νόμο και ότι καμία επιχείρηση δεν μπορεί να προβλέψει τη συμπεριφορά των εργαζομένων μετά την απόλυσή τους.

Απορρίπτοντας τις υπαινιγμούς για σύνδεσή του με την υπόθεση, ο κ. Μώραλης υπογραμμίζει τη διαφάνεια της πορείας του τόσο στο παρελθόν όσο και ως Δήμαρχος Πειραιά. Κάθε προσπάθεια να συσχετιστούν οι κρινόμενοι από τη δικαιοσύνη με τη συμπεριφορά του απορρίπτεται ως αβάσιμη και ως υπηρεσία σκοπιμοτήτων.

Η ενημέρωση του Γιάννη Μώραλη

«Είναι προφανές ότι πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, η διακίνηση του οποίου από ορισμένους είχε επιχειρηθεί με τον ίδιο τρόπο και πριν μερικούς μήνες. Και στις περιπτώσεις που αναφέρονται τα δημοσιεύματα τηρήθηκαν απολύτως όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και παρά το ότι είναι γνωστό στους συντάκτες των δημοσιευμάτων, παραγνωρίζεται σκοπίμως. Είναι για τον καθένα απολύτως αυτονόητο ότι καμιά ιδιωτική επιχείρηση και πολύ περισσότερο καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος. Αν δηλαδή συμπεριφέρεται νόμιμα ή εάν διαπράττει αξιόποινες πράξεις.

Στη σαφή υποκλοπή εναντίον μου και την προσπάθεια σύνδεσής μου με την υπόθεση, η πολυετής και διαφανής μου πορεία αποτελεί την απάντηση. Η πορεία μου, είτε στην παραπάνω περίοδο που ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο για 20 χρόνια, είτε ως Δήμαρχος Πειραιά τα τελευταία δέκα χρόνια, είναι διακριτική και προσβάσιμη. Κάθε προσπάθεια σύνδεσης των κρινόμενων με τη συμπεριφορά μου απορρίπτεται ως αβάσιμη και ως υπηρεσία σκοπιμοτήτων».

Γιάννης Μώραλης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ