Γιαγιά πέταξε κουβά με νερό σε συναυλία: Το viral βίντεο από το Παλαιό Φάληρο

Γιαγιά πέταξε κουβά με νερό σε συναυλία: Το viral βίντεο από το Παλαιό Φάληρο

Μια περιστατικό που θύμισε τις εποχές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου συνέβη στο Παλαιό Φάληρο, όταν μια γιαγιά πέταξε έναν κουβά με νερό σε μια συναυλία.

Το συμβάν λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια των εγκαινίων μιας επιχείρησης, όπου ο ιδιοκτήτης είχε καλέσει τον τραγουδιστή Νικόλα Ραπτάκη και τους μουσικούς του να ερμηνεύσουν. Ωστόσο, η γειτόνισσά τους δεν ήταν ευχαριστημένη με τη φασαρία και αποφάσισε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της ρίχνοντας έναν κουβά νερό στους ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την επιχείρηση.

Ο τραγουδιστής ανέβασε το βίντεο του περιστατικού στο Tiktok με τη λεζάντα “Πως την γλιτώσαμε την ηλεκτροπληξία”.

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε θύελλα σχολίων, με πολλούς χρήστες να συμπαραστέκονται στην κυρία και να δικαιολογούν την αντίδρασή της. Ωστόσο, ο τραγουδιστής διευκρίνισε ότι είχαν επίσημη άδεια για την εκδήλωση.

«Για να είμαι σαφής, είχαμε κανονικά άδεια για την εκδήλωση και τη συναυλία που διήρκεσαν μιάμιση ώρα μέχρι τις 10 και κάτι το βράδυ», έγραψε ο τραγουδιστής. Ωστόσο, πρόσθεσε: «Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, αν ήμουν σπίτι και άκουγα τη μουσική, εγώ επίσης θα πέταγα νερό!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ