Φόνος στην Κυζίκου, Νίκαια: Απειλές με αίμα από τον πεθερό – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα

Φόνος στην Κυζίκου, Νίκαια: Απειλές με αίμα από τον πεθερό – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα

Ο 39χρονος άνδρας σκοτώθηκε από τον πεθερό του με πυροβόλο όπλο, παρά τις προσπάθειες της συζύγου του να αποτρέψει την τραγωδία. Η γειτονιά ήταν μάρτυρας του συμβάντος, με τον πατέρα του νεκρού άνδρα να αντιμετωπίζει τον κραυγαλέο χαμό του αγαπημένου του γιου.

Ο 64χρονος πεθερός, ένιωσε εγκαταλελειμμένος μετά το χωρισμό του με τη σύζυγό του και αποφάσισε να εκδικηθεί τον γαμπρό του. Η ένταση εξελίχθηκε σε μια αιματηρή επίθεση, με κατάληξη τον θάνατο του 39χρονου.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες από αυτόπτους μάρτυρες

Οι πληροφορίες από συγγενείς αποτυπώνουν τον πεθερό ως αυθαίρετο και κακοποιό άνθρωπο. Ο πατέρας του 39χρονου δεν μπορούσε να πιστέψει το ανείπωτο δράμα που έπληξε την οικογένειά του. Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν την τραγωδία ως μια από τις πιο ανατριχιαστικές στιγμές που έζησαν.

foniko

Η Οικογένεια σε Απόγνωση

Η οικογένεια έμεινε σε αναρίθμητη θλίψη μετά το αίματος. Ο πατέρας του 39χρονου δεν μπορούσε να συνέλθει από τον χαμό του γιου του και κραυγάζει απεγνωσμένα.

Ανατριχιαστικά Μαρτυρήματα

Οι γείτονες αναφέρουν τις φρικτές στιγμές που έζησαν μετά την τραγωδία, ενώ η ψυχολογική κατάσταση των εμπλεκομένων παραμένει σε ακραία αστάθεια.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ