Εξωτερικές κάμερες σοκάρουν τα Βριλίσσια: Αποκαλύψεις για τον 49χρονο κομμωτή

Εξωτερικές κάμερες σοκάρουν τα Βριλίσσια: Αποκαλύψεις για τον 49χρονο κομμωτή

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 49χρονος κομμωτής, ο οποίος είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του καταστήματός του στα Βριλήσσια και κατέγραφε πελάτισσες και προσωπικό. Οι Αρχές συνέλαβαν τον 49χρονο το Σάββατο (9/12) στα Βριλήσσια με την κατηγορία της παράβασης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και το νόμο περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Έγινε έρευνα της Αστυνομίας κατόπιν καταγγελίας στον χώρο του κομμωτηρίου, όπου εντοπίστηκαν κρυφές κάμερες στις τουαλέτες καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών. Ανακαλύφθηκαν επίσης κρυφές κάμερες στο σπίτι του, με την ιστορία να παρουσιάζει ακόμα περισσότερα σοκαριστικά ευρήματα κάμερας.

Σοκ για τον κρυφό κόσμο του 49χρονου

Εντοπίστηκαν μία κεντρική μονάδα επεξεργασίας δεδομένων, ένα notebook, σκληροί δίσκοι χωρητικότητας 320GB και 40GB, 23 ψηφιακοί δίσκοι, φωτογραφική μηχανή με κάρτα μνήμης SD χωρητικότητας 2GB και κινητά τηλέφωνα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν κατά την έρευνα πλήθος αρχείων που περιείχαν κρυφές εγγραφές.

Περιοχή Βριλήσσιας σε σοκ με την αποκάλυψη

Σοκαρισμένη αντιδρά και η θετή κόρη του κομμωτή και ζητά δικαιοσύνη για τα αδικήματα που διαπράχθηκαν. Επίσης, η σύζυγος του 49χρονου εκφράζει την απογοήτευσή της για την ανατριχιαστική συμπεριφορά του συζύγου της.

Επιπλέον ευρήματα προκαλούν ακόμα μεγαλύτερο σοκ

Ένας μάρτυρας αποκάλυψε επαφές του 49χρονου κομμωτή με άγνωστο άτομο, προχωρώντας σε περιγραφή των αμφιλεγόμενων δράσεών του. Ο ίδιος δηλώνει ότι ο 49χρονος είχε σταματήσει κούρεμα για να έχει επαφή με άλλο άτομο, ενώ ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται πως τα «στικάκια» που έδινε περιέχαν τραγούδια που έγραφε ο ίδιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ