Εξελίξεις στο Ρέντη: 60 Άτομα Υπό Έρευνα Από την ΕΛ.ΑΣ.

Εξελίξεις στο Ρέντη: 60 Άτομα Υπό Έρευνα Από την ΕΛ.ΑΣ.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του ατόμου που ευθύνεται για τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη βρίσκονται σε εξέλιξη. Συμμετέχει και η ΕΥΠ και έχει πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την οπαδική βία υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο τραυματίας αστυνομικός παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Αναζητούνται περίπου 60 άτομα για τον τραυματισμό του αστυνομικού

Η αστυνομία εξετάζει υλικό από κάμερες που βρίσκονται στην περιοχή, προκειμένου να εντοπίσει τον ή τους δράστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το οπτικό υλικό από δύο κάμερες θεωρείται αξιοποίησιμο και αναλύεται στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ για ταυτοποίηση των δραστών.

Προσαχθέντες και ποινικό παρελθόν

Από τους 424 προσαχθέντες, περίπου 200 εκτιμάται ότι συμμετείχαν στα επεισόδια στο Ρέντη. Υπάρχουν επίσης πληροφορίες για προσαχθέντες με ποινικό παρελθόν, σχετικά με ναρκωτικά, επεισόδια, όπλα, σωματικές βλάβες, κλοπές και ληστείες. Η έρευνα συνεχίζεται, με τις Αρχές να εστιάζουν στο πληροφοριακό δίκτυο και σε καταθέσεις αστυνομικών για περαιτέρω στοιχεία.

Εξετάζεται εάν το αντικείμενο που βρέθηκε στο σημείο των επεισοδίων μπορεί να βοηθήσει στην έρευνα μέσω αποτυπωμάτων ή DNA. Αναφέρεται ότι εκτοξεύτηκαν πολλές φωτοβολίδες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, με τις Αρχές να επισημαίνουν ότι οι χούλιγκαν έριξαν περισσότερες από 10 ναυτικές φωτοβολίδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ