Εξάρχεια: Αυξημένοι εμπρησμοί αυτοκινήτων – Αντίδραση από αστυνομία και πυροσβεστική

Εξάρχεια: Αυξημένοι εμπρησμοί αυτοκινήτων – Αντίδραση από αστυνομία και πυροσβεστική

Αυξημένος αριθμός εμπρησμών αυτοκινήτων σημειώθηκε σήμερα στα Εξάρχεια, με οχήματα να καίγονται στις οδούς Αλεξάνδρας, Σολωμού και Ιουλιανού. Επιπλέον, φωτιές ξέσπασαν και σε κάδους σκουπιδιών, με αστυνομία και πυροσβεστική να σπεύδουν στην περιοχή για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Το πρωί, σημαντικός συναγερμός ενεργοποιήθηκε στην ΕΛΑΣ, μετά από σειρά εμπρηστικών επιθέσεων σε αυτοκίνητα σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες των Εξαρχείων σε μικρό χρονικό διάστημα. Στις 08:30 το πρωί, δυο ακινητοποιημένα οχήματα πήραν φωτιά στην οδό Ζαΐμη. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι πριν από την πύρκαγια ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος που μοιάζει με έκρηξη. Λίγα λεπτά αργότερα ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο στην οδό Ιουλιανού.

Αμέσως μετά, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδο απορριμμάτων στη Σόλωνος. Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα και σε ένα δίπλα αυτοκίνητο. Στην περιοχή βρίσκονται στοιχεία πυροσβεστικής και αστυνομίας. Στην οδό Ζαΐμη, όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, οι πυροσβέστες εξετάζουν την πιθανότητα τοποθέτησης εκρηκτικών υλών κάτω από τα δυο οχήματα. Παράλληλα, αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό τυχόν ύποπτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ