Επίθεση με σύριγγα στην Καισαριανή: Η στιγμή της επίθεσης, παρακολουθήστε το βίντεο

Επίθεση με σύριγγα στην Καισαριανή: Η στιγμή της επίθεσης, παρακολουθήστε το βίντεο

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του άνδρα που επιτέθηκε με μια σύριγγα σε μια νεαρή γυναίκα στην περιοχή της Καισαριανής βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της 31ης Αυγούστου, όταν ένας άγνωστος άνδρας πλησίασε από πίσω μια νεαρή γυναίκα και ρίχνοντας ένα άγνωστο υγρό στα ρούχα της. Όπως εκτιμάται, το υγρό είναι σπερματικό.

<iframe title="Καισαριανή: Η στιγμή της επίθεσης με σύριγγα σε νεαρή” width=”500″ height=”281″ src=”https://www.youtube.com/embed/J4248EigyVo?feature=oembed&enablejsapi=1&origin=https://www.alphafreepress.gr” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen=””>

Το ρούχο της κοπέλας στο εργαστήριο για εξέταση

Ο άγνωστος άνδρας ακολούθησε τη γυναίκα και ξαφνικά βγάζοντας μια σύριγγα την καρφώνει στο πόδι, επάνω από τα ρούχα της. Η γυναίκα αμέσως ανέφερε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της Καισαριανής. Η ΕΛΑΣ έχει σχηματίσει δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και έχει στείλει το ρούχο της γυναίκας για εργαστηριακή εξέταση. Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες στην περιοχή για να εντοπίσουν τον δράστη.

Όπως αναφέρθηκε, οι Αρχές διαθέτουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν την επίθεση, στο οποίο διακρίνονται ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του δράστη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ