Επέτειος Γρηγορόπουλου 2023 Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο

Επέτειος Γρηγορόπουλου 2023 Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο

Επέτειος Γρηγορόπουλου 2023 Αθήνα: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Λόγω των συγκεντρώσεων για τα 15 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, θα τεθούν σε ισχύ έκτακτα μέτρα. Αυτά περιλαμβάνουν το κλείσιμο σταθμών του Μετρό και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» θα κλείσει στις 9 το πρωί μέχρι νεωτέρας, ενώ ο σταθμός «Μοναστηράκι» θα κλείσει από τις 11 μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι και ξανά από τις 6 το απόγευμα μέχρι να δοθεί εντολή επαναλειτουργίας από την αστυνομία. Επιπλέον, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω συγκεντρώσεων και πορειών.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες. Η Αστυνομία έκανε έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων. Ακόμη, ανακοινώθηκε ότι οι αστυνομικοί που θα συμμετέχουν στα μέτρα θα φορούν κάμερες στις στολές τους κατά τη διάρκεια των ελέγχων.

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, αποφασίστηκε η εγκατάσταση και λειτουργία φορητών συστημάτων επιτήρησης για την παρακολούθηση των εκδηλώσεων στην περιοχή της Αθήνας που περικλείεται από συγκεκριμένους δρόμους και λεωφόρους έως συγκεκριμένη ώρα της ημέρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ