Εορταστικό ωράριο καταστημάτων για τα Χριστούγεννα του 2023: Πώς θα διαμορφωθούν οι ώρες λειτουργίας των καταστημάτων

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων για τα Χριστούγεννα του 2023: Πώς θα διαμορφωθούν οι ώρες λειτουργίας των καταστημάτων

Τα καταστήματα θα ακολουθήσουν συνεχές ωράριο λειτουργίας κατά την περίοδο των Χριστουγέννων του 2023.

Την 12η Δεκεμβρίου θα υποδεχθούμε το εορταστικό πρόγραμμα λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την περίοδο των Χριστουγέννων. Ως εκ τούτου, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά καθημερινά, με συνεχές ωράριο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και τα Σάββατα από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Ανοιχτές τις Κυριακές

Τις Κυριακές 17, 24 και 31 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Κλειστές ημέρες

Τη Δευτέρα 25, την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, καθώς και τη Δευτέρα 1 και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Σχετικά με τις ανακοινώσεις για το εορταστικό ωράριο, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Σταύρος Καφούνης, δήλωσε: «Η πιο σημαντική περίοδος για το εμπόριο ξεκινά και με τα καταστήματα στο κέντρο και στις συνοικίες της Αθήνας στολισμένα, με εργαζόμενους και ιδιοκτήτες ανυπομονούν να υποδεχθούν τους καταναλωτές, προσφέροντας γεμάτα ράφια προϊόντα και εξαιρετικές τιμές. Ας ελπίσουμε πως οι γιορτινές ημέρες, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οικογένειες και επιχειρήσεις, θα επιβεβαιώσουν τις προσδοκίες και θα υποδεχτούμε το νέο έτος με χαμόγελο και αισιοδοξία».

ermou

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ