Εντυπωσιακές Εικόνες από Drone Δείχνουν τις Εργασίες στην Λεωφόρο Ποσειδώνος

Εντυπωσιακές Εικόνες από Drone Δείχνουν τις Εργασίες στην Λεωφόρο Ποσειδώνος

Θαυμάσιες φωτογραφίες από drone αποκαλύπτουν τα έργα που διεξάγονται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Η εταιρεία ΑΒΑΞ ξεκίνησε τις εργασίες της τον Μάιο του 2022 και αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2025. Κατά το Β’ τρίμηνο του 2023 (έως και Ιούνιο), προχώρησαν οι εργασίες για την οροφή της σήραγγας και την σκυροδέτηση τοιχωμάτων. Ταυτόχρονα, ολοκληρώθηκε το 50% των εκσκαφών και το 30% της σκυροδέτησης της πλάκας βάσης. Το υπογειοποιημένο τμήμα της Ποσειδώνος θα έχει μήκος 1,3 χλμ. και θα εκτείνεται από την παραλία του Αλίμου έως τη Μαρίνα του Αγίου Κοσμά. Θα υπάρχουν έξι λωρίδες κυκλοφορίας – τρεις σε κάθε ρεύμα, ενώ το όριο ταχύτητας θα είναι από 70 έως 80 χλμ./ώρα.

Το έργο αναμένεται να βελτιώσει την κυκλοφορία στις παραλιακές περιοχές, καθώς θα καταργηθούν έξι φανάρια. Δείτε στο παρακάτω βίντεο από ψηλά, με τη βοήθεια drone, την πρόοδο του έργου για το νέο Riviera Tower και τη μεγάλη υποδομή που αφορά την υπογειοποίηση της Ποσειδώνος στο Ελληνικό.

Με την ολοκλήρωση του έργου, θα αναβαθμιστεί το οδικό δίκτυο της πόλης, εξασφαλίζοντας την ομαλή ροή της κυκλοφορίας. Οι οδηγοί θα δουν σημαντική διαφορά στην κυκλοφοριακή συμφόρηση στην παραλιακή, ενώ οι πεζοί θα έχουν ευκολότερη πρόσβαση στη θάλασσα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ