Ένας 14χρονος αποβλήθηκε από το ιδιωτικό σχολείο στην Αγία Παρασκευή λόγω του bullying

Ένας 14χρονος αποβλήθηκε από το ιδιωτικό σχολείο στην Αγία Παρασκευή λόγω του bullying

Ο 14χρονος παιδί που έπεσε θύμα σκληρού bullying συνεχίζει να δέχεται απειλές στην Αγία Παρασκευή. Οι συνομήλικοί του του έστησαν ενέδρα, του επιτέθηκαν και τον τράβηξαν βίντεο όταν τον έβαλαν να γονατίσει κάτω, δίνοντάς του μπουνιά στη μύτη. Οι τρεις ανήλικοι που εμπλέκονται στην άγρια επίθεση δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί. Ο ένας από τους θύτες φοιτά στο ιδιωτικό σχολείο που πηγαίνει το θύμα, ωστόσο θα αποβληθεί εάν δεν έχει ήδη αποβληθεί.

Οι δράστες και οι γονείς τους αποφεύγουν τη σύλληψη και συνεχίζουν τις απειλές, ενώ ο πατέρας του 13χρονου αποκάλυψε ότι οι δράστες τηλεφώνησαν ξανά στο παιδί και το απείλησαν την προηγούμενη νύχτα. Ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας επεσήμανε την ανάγκη για άμεση ενέργεια από την αστυνομία, ενώ ο πατέρας του θύματος ανέφερε ότι το παιδί βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Επιστροφή στο σχολείο και νέες απειλές

Ο 14χρονος μαθητής επέστρεψε στο σχολείο του σήμερα, συνοδευόμενος από τον πατέρα του και τον δικηγόρο του, κατόπιν συμβουλής της ψυχολόγου που παρακολουθεί τον ανήλικο. Τηλεφωνική απειλή που δέχτηκε ο μαθητής προερχόταν από έφηβο, ολοκληρώθηκε με αλλαγή φωνής για να φαίνεται ενήλικος, όπως δήλωσε ο πατέρας του παιδιού.

skia paidioy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ