Ένα Φρικτό Περιστατικό Βίας στο Άργος: Η 32χρονη μοιράζεται την Τραυματική Εμπειρία της

Ένα Φρικτό Περιστατικό Βίας στο Άργος: Η 32χρονη μοιράζεται την Τραυματική Εμπειρία της

Ο 34χρονος που επιτέθηκε στη σύζυγό του με σίδερο στο Άργος κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο δράστης βασάνισε την σύζυγό του με επικίνδυνο τρόπο, την χτύπησε και την περίλουσε με χλωρίνη, προκαλώντας της σοβαρές σωματικές βλάβες. Η 32χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις και έλαβε εξιτήριο την Παρασκευή το βράδυ.

Η Ανατριχιαστική Μαρτυρία της 32χρονης στο Άργος

Η 32χρονη γυναίκα περιέγραψε μετανιωμένη πώς ο σύζυγός της την κακοποίησε βάναυσα. Της επέβαλε να χύσει αίμα στο μπάνιο, την έπνιγε με μαξιλαροθήκες και την απείλησε με μαχαίρι. Στη συνέχεια, την χτύπησε με σίδερο και την εξέθεσε σε σεξουαλική κακοποίηση. Μετά ανέφερε ότι κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι και να βρει καταφύγιο με τα παιδιά της.

Τα Γεγονότα του Περιστατικού στο Άργος

Το προηγούμενο βράδυ, ο δράστης στο Άργος επιτέθηκε με άγριο τρόπο στη σύζυγό του, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα. Αφού η γυναίκα κατέρρευσε, ο δράστης ζήτησε βοήθεια και τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Εκεί αποκάλυψε το περιστατικό στους γιατρούς, και η Αστυνομία κλήθηκε να εξετάσει την υπόθεση. Η γυναίκα τώρα βρίσκεται με τα παιδιά της σε ασφαλές μέρος.

argos kakopoiisi 1

Οι Δικαιολογίες του Δράστη

Ο 34χρονος προσπάθησε να αμαυρώσει την εικόνα της γυναίκας του, δηλώνοντας αθωότητα. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα προκλητικά, ενώ παρέπεμψε τις ευθύνες στη σύζυγό του. Όμως, οι μάρτυρες αναφέρουν διαφορετική εκδοχή των γεγονότων.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ