Έγκυος 14χρονη στο Ρέθυμνο: Αποκάλυψε ότι είπε ψέματα για τον πατριό της

Έγκυος 14χρονη στο Ρέθυμνο: Αποκάλυψε ότι είπε ψέματα για τον πατριό της

Μιλώντας στο Star, η 14χρονη από το Ρέθυμνο ανασκευάζει τις ιστορίες που είχε πει σχετικά με τον πατριό της. Η νεαρή μητέρα, η οποία πρόσφατα έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, αποκάλυψε πως ο άντρας στον οποίο αναφέρθηκε ως ο πατριός του παιδιού της, δεν είναι πατέρας του. Αντίθετα, ένας φίλος του πατριού της, 48 ετών, έχει συλληφθεί από τις αρχές και υποψιάζεται πως είναι ο πραγματικός πατέρας.

Οι αρχές έχουν ήδη πάρει δείγμα DNA για την ταυτοποίηση του πατέρα. Η νεαρή μητέρα αναφέρει πως οι κοινωνικές υπηρεσίες σχεδιάζουν να αναλάβουν το παιδί, αλλά εκείνη δεν επιθυμεί να χωριστεί από αυτό. Σήμερα, ορίστηκε προφυλάκιση ενός 47χρονου, ενώ οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι θα απολογηθούν αύριο. Η 14χρονη δεν κατήγγειλε στις αρχές κακοποίηση από τον πατριό, αλλά το είπε σε έναν από τους άλλους κατηγορούμενους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο κατηγορούμενος αυτός.

Σοκ προκαλεί η υπόθεση μιας άλλης ανήλικης στο Ρέθυμνο, η οποία υποστηρίζεται ότι έγινε έγκυος από τον 15χρονο αδελφό της. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων, πρόκειται για μια 13χρονη κοπέλα από τη Βουλγαρία. Τα δύο παιδιά δήλωσαν στην αστυνομία ότι η πράξη έγινε με την αμοιβαία τους συγκατάθεση και πως είναι ερωτευμένα. Παρά ταύτα, λόγω της ανηλικίας τους, παραβιάζονται οι νομικές διατάξεις.

SKIA 2 scaled

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ