Έμπειρος Πιλότος Δίνει Χαρά σε Πτήση από τη Σαντορίνη προς την Αθήνα

Έμπειρος Πιλότος Δίνει Χαρά σε Πτήση από τη Σαντορίνη προς την Αθήνα

Πριν λίγες μέρες, ένας πιλότος δημιούργησε χαρούμενες στιγμές κατά τη διάρκεια μιας πτήσης από τη Σαντορίνη προς την Αθήνα, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που ανήρτησε ένας επιβάτης στο TikTok. Στο βίντεο, ο πιλότος ανακοίνωσε με χιούμορ ότι η πτήση έφτασε νωρίτερα από το προγραμματισμένο χρόνο, δηλώνοντας “Η προσγείωση αναμένεται περίπου σε 8 λεπτά. Δηλαδή να προσγειωνόμαστε 23:15 αντί για 23:50. Δεν γίνονται αυτά ούτε στα παραμύθια και τα κάνουμε πραγματικότητα. Ρεκόρ, ρεκόρ σήμερα ο χρόνος”. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει γίνει viral συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές και πολλά σχόλια.

Η πιο όμορφη παρέα ταξιδεύει στους ουρανούς

Καθώς το αεροσκάφος προσγειώθηκε, ο πιλότος επέστρεψε χαρίζοντας επιπλέον χαρά στους επιβάτες, αναφέροντας “Ο καιρός είναι θαυμάσιος, με κάποιες σποραδικές μόνο νεφώσεις στην Αθήνα. Η θερμοκρασία αυτή τη στιγμή στο έδαφος είναι 18 βαθμούς Κελσίου. Ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας στην πτήση αυτή, γι’ αυτό κι εμείς σας υποδεχόμαστε τόσο γρήγορα και τόσο υπέροχα, για να έχετε μια απολύτως τέλεια πτήση για να την ευχαριστηθείτε και να την θυμάστε. Καλό σας βράδυ και να περνάτε καλά, ευχαριστώ πολύ”. Οι επιβάτες και πάλι έδειξαν ενθουσιασμό με την εμπειρία τους στα κοινωνικά δίκτυα, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική συμπεριφορά του πιλότου.

Ο ίδιος πιλότος έχει ξαναγίνει viral!

Πριν από μερικούς μήνες, ο συγκεκριμένος πιλότος είχε ξανακερδίσει την προσοχή, παρουσιάζοντας αντίστοιχη χαρά σε μια καθυστερημένη πτήση προς την Αθήνα. Τότε αναφέρθηκε ότι “Κάτι κόψαμε, για να φτάσουμε στην Αθήνα στη 1:42. Δηλαδή με περίπου, με κάτι λιγότερο από δύο ώρες. Καλύψαμε γύρω στα 40 λεπτά. Το είχαμε πατήσει, το είχαμε σκίσει, τι άλλο να κάνουμε; Συμβαίνουν και αυτά. Δεν είμαστε μάγοι, πιλότοι είμαστε. Πρέπει να τα φτιάξουμε, γιατί δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα. Τέλος πάντων, αυτά για να ξέρετε τι έγινε”.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ