Διενέργεια αυτοσχέδιων αγώνων αποτράπηκε από την Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη

Διενέργεια αυτοσχέδιων αγώνων αποτράπηκε από την Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη

Η Διεύθυνση Τροχαίας της Θεσσαλονίκης απέτρεψε τη διεξαγωγή αυτοσχέδιων αγώνων μετά από μια επιχείρηση. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, στο πλαίσιο εντατικών αστυνομικών επιχειρήσεων, χθες στη δυτική Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε οργανωμένη επιχείρηση για την αντιμετώπιση της επικίνδυνης οδήγησης και τον εντοπισμό οδηγών που πραγματοποιούν επικίνδυνες κινήσεις για να επιδείξουν τη δεξιότητά τους και να προκαλέσουν εντύπωση.

Από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν προέκυψαν συνολικά 79 παραβάσεις, εκ των οποίων 10 αφορούσαν την επίδειξη οδικής ικανότητας, 21 αφορούσαν τη σιγαστήρα, τον θόρυβο και το ηχοσύστημα, 17 αφορούσαν τη μη χρήση κράνους και 31 αφορούσαν άλλες παραβάσεις. Η Ελληνική Αστυνομία υπενθυμίζει ότι, εκτός από τα αστυνομικά μέτρα, απαιτείται η συμμόρφωση των οδηγών και των πεζών στους κανόνες Οδικής Συμπεριφοράς και η αποφυγή της επιθετικής οδήγησης και της μη συνετής οδήγησης που μπορεί να έχουν τραγικές συνέπειες.

Οι κόντρες στην Παραλιακή

Οι αστυνομικές ομάδες πραγματοποίησαν 368 παραβάσεις στην παραλιακή δράση και συνέλαβαν 12 άτομα για έλλειψη άδειας οδήγησης. Οι κόντρες συνεχίζονται σε αυτή την περιοχή, με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες να προτιμούν να πραγματοποιούν αγώνες ταχύτητας και να θέτουν σε κίνδυνο όχι μόνο τους εαυτούς τους, αλλά και άλλους περαστικούς που περνούν από εκεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ