Διαμάχη στο Χαϊδάρι: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το συμβάν

Διαμάχη στο Χαϊδάρι: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το συμβάν

Η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ) εξέδωσε ανακοίνωση την Κυριακή 3/9, σχετικά με την αιματηρή συμπλοκή που έλαβε χώρα στο Χαϊδάρι την προηγούμενη Παρασκευή 1/9. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, δικογραφήθηκαν τέσσερα άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Επίσης, ένας αλλοδαπός αναζητείται για την υπόθεση.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το απόγευμα της παραπάνω Παρασκευής, αστυνομικοί επισκέφθηκαν ένα κατάστημα τυχερών παιγνίων στο Χαϊδάρι, μετά από κλήση που έγινε στο κέντρο της ‘Αμεσης Δράσης σχετικά με μια συμπλοκή. Εκεί, εντοπίστηκαν οι τέσσερις κατηγορούμενοι. Οι δύο από αυτούς είχαν τραυματισμούς από αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για περαιτέρω φροντίδα. Επίσης, κατά την αυτοψία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα δερμάτινο λουρί σκύλου.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει ότι οι συνθήκες και τα κίνητρα για την συμπλοκή που συνέβη διερευνώνται περαιτέρω. Οι συλληφθέντες δικογραφήθηκαν και παραπέμφθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα και ανακριτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ