Διακίνηση ναρκωτικών Θεσσαλονίκη: Οι συλληφθέντες εισήγαγαν κάνναβη μέσα σε μπιτόνια

Διακίνηση ναρκωτικών Θεσσαλονίκη: Οι συλληφθέντες εισήγαγαν κάνναβη μέσα σε μπιτόνια

Οι συλληφθέντες στη Θεσσαλονίκη εισήγαγαν πάνω από 50 κιλά ακατέργαστης κάνναβης μέσα σε πλαστικά μπιτόνια. Η αστυνομία κατέσχεσε τη ναρκωτική ουσία σε μια επιχείρηση στα Διαβατά και συνέλαβε δύο υπηκόους Αλβανίας, 49 και 58 ετών, που φέρονται ως μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών από τη Βόρεια Μακεδονία στην Ελλάδα. Τα ναρκωτικά βρέθηκαν κρυμμένα μέσα σε πλαστικά μπιτόνια, κατά τη διάρκεια μεταφόρτωσης από ένα αυτοκίνητο σε ένα φορτηγό, σε χώρο στάθμευσης βαρέων οχημάτων.

Συνολικά κατασχέθηκαν 52 δέματα με 54 κιλά και 259 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Επιπλέον, βρέθηκαν χρηματικό ποσό των 2.350 ευρώ, 259,3 γραμμάρια κοκαΐνης, 143 γραμμάρια άγνωστης ουσίας πρόσμιξης, συσκευασίες φαρμακευτικού σκευάσματος, υλικά για την τυποποίηση και συσκευασία των ναρκωτικών, καθώς και οκτώ κινητά τηλέφωνα και ζυγαριές ακριβείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 58χρονος είχε ήδη καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 5 ετών για υπόθεση ναρκωτικών. Οι δύο συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

peripoliko 6

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ