Χρήστος Μουλάς Καναντέρ: «Πρόλαβες να αφήσεις ανεξίτηλο το σημάδι σου»

Χρήστος Μουλάς Καναντέρ: «Πρόλαβες να αφήσεις ανεξίτηλο το σημάδι σου»

Η Ελλάδα θρηνεί για τους δύο πιλότους που έχασαν τη ζωή τους στην Κάρυστο. Ένας από αυτούς είναι ο 34χρονος χειριστής του Canadair, Χρήστος Μουλάς, ο οποίος καταγόταν από τα Χανιά. Ο Χρήστος Μουλάς ζούσε στην περιοχή του Αποκόρωνα και είχε περάσει τα σχολικά του χρόνια στα Χανιά, πριν εισαχθεί στην Σχολή Ικάρων και ακολουθήσει την πυρόσβεση με τα Canadair.

Συγκινεί το αντίο του ξαδέρφου του, Γιώργου Κορνελάκη

«Τόσο μικρός αλλά πρόλαβες να αφήσεις ανεξίτηλο το σημάδι σου, όλοι έχουμε ανάγκη τέτοιας ανθρωπιάς και ενέργειας στις ζωές μας! Ήρωας που έπεσες στο καθήκον για την πατρίδα! Σε αγαπώ!»

Συντετριμμένος και ο αντιδήμαρχος Χανίων Γιάννης Γιαννακάκης

Συντετριμμένος είναι και ο αντιδήμαρχος Χανίων Γιάννης Γιαννακάκης που ήταν συμμαθητής του χειριστή. «Κάθε φορά που έβλεπα πυροσβεστικά αεροπλάνα σε σκεφτόμουν. Θαύμαζα το θάρρος και τις ικανότητές σου να πολεμάς τη φωτιά. Δεν τολμώ να φανταστώ πόσες ζωές έσωσες. Καλό ταξίδι».

Το συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Αποκορώνου

Ο δήμαρχος Αποκορώνου εκφράζει τα συλλυπητήριά του και λέει: «Είμαστε βαθιά συντετριμμένοι. Τα θερμότερα συλλυπητήρια στις οικογένειές τους και στους οικείους τους».

Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νικόλαος Καλογερής

Ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νικόλαος Καλογερής, αναφέρει: «Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε το χαμό των δύο παιδιών μας, που έπεσαν ηρωικά. Βαρύ το πένθος για τα Χανιά, φτωχά τα λόγια για να το περιγράψουν. Τα θερμότερα συλλυπητήρια στις οικογένειές τους και στους οικείους τους».

Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης

Ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, αναφέρει: «Η Ελλάδα σήμερα πενθεί για την απώλεια δύο νέων πιλότων που έπεσαν ηρωικά. Τα θερμότερα συλλυπητήρια στις οικογένειές τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ