Χαλιγκαν Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακίσεις για τη δολοφονία του Μιχάλη

Χαλιγκαν Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακίσεις για τη δολοφονία του Μιχάλη

Δώδεκα άτομα κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά τη διάρκεια των οποίων δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής. Μεταξύ των προφυλακισμένων βρίσκονται ένας Έλληνας 27 ετών, ένας 22χρονος αλβανικής καταγωγής και δέκα Κροάτες. Οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν πως ήταν περαστικοί και δεν συμμετείχαν στα επεισόδια.

Μαρτυρίες των κατηγορουμένων

Ένας από τους κατηγορούμενους αναφέρει ότι βρέθηκε τυχαία στον τόπο των επεισοδίων καθώς προσπαθούσε να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας του, ενώ ένας άλλος εργαζόταν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο τρίτος κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι βρέθηκε στο σημείο των επεισοδίων αφού άκουσε θόρυβο και πήγε να δει τι συμβαίνει. Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες που τους απαγγέλλονται.

Καταδίκη για τη δολοφονία

Ο Έλληνας κατηγορούμενος αρνείται να γνωρίζει ποιος δολοφόνησε τον Μιχάλη Κατσουρή, ενώ ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος δηλώνει πως είναι αθώος και ήταν στον τόπο για επαγγελματικούς λόγους. Ο τρίτος κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι πρόκειται για παρεξήγηση και ότι βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ