Χαλκίδα 39χρονη: «Συνευρέθηκα ερωτικά με το θύμα πιστεύοντας ότι είναι ο άνδρας μου»

Χαλκίδα 39χρονη: «Συνευρέθηκα ερωτικά με το θύμα πιστεύοντας ότι είναι ο άνδρας μου»

Η υπόθεση της άγριας δολοφονίας στη Χαλκίδα έχει πολλές πτυχές, περνώντας από το stalking στον ισχυρισμό περί βιασμού και τη νέα διάσταση που έδωσε η δράστης. Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας, «η κατηγορούμενη αγόρασε τα χασαπομάχαιρα μία εβδομάδα πριν το έγκλημα».

«Συνευρέθηκα ερωτικά με το θύμα πιστεύοντας ότι είναι ο άνδρας μου»

Σε συνέντευξή της στον Alpha, η 39χρονη που σκότωσε τον 43χρονο, ανέφερε πως είχε συνευρεθεί ερωτικά με το θύμα πιστεύοντας ότι είναι ο σύζυγός της. Περιγράφοντας το περιστατικό, ανέφερε ότι είχε ζητήσει στήριξη από το Σάκη, τον πιστεύοντας αγαπημένο φίλο του συζύγου της. Ωστόσο, στη συνέχεια, αντιλήφθηκε την παρεμβαλλόμενη προσωπικότητα του Σάκη και την εκμετάλλευσή τους από αυτόν. Αργότερα, έζησε προβλήματα ψυχολογικής φύσης που την οδήγησαν σε αγωγή προς αντιμετώπιση.

«Αποφάσισα ότι έπρεπε να μη το πω στο σύζυγό μου»

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως δεν ενημέρωσε τον σύζυγό της για το περιστατικό, αποφασίζοντας να κρατήσει το μυστικό. Ωστόσο, η ανακάλυψη της αλήθειας από τον σύζυγό της προκάλεσε προβλήματα στη σχέση τους και οδήγησε σε αύξηση της έντασης και καυγάδων.

«Ο άνδρας μου ένιωθε απατημένος και προδομένος»

Τέλος, ανέφερε ότι η ζωή της άλλαξε ριζικά, με τον άνδρα της να νιώθει απατημένος και προδομένος, καθώς και με τις συνεχείς εντάσεις να επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογική της κατάσταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ