Αυτοδιοικητικές εκλογές Καβάλα: Συγκινητική ανάρτηση υποψήφιου δημοτικού συμβούλου για τον γιο του

Αυτοδιοικητικές εκλογές Καβάλα: Συγκινητική ανάρτηση υποψήφιου δημοτικού συμβούλου για τον γιο του

Ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Καβάλα έχει υποστεί επίθεση λόγω του γιου του, ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος. Ο Γιάννης Σάρρος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, έχει υπερασπιστεί πολλές φορές το παιδί του δημόσια, δείχνοντας τη στήριξή του προς τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Πρόσφατα, έγραψε στο Facebook: “Κάποιες φορές σκέφτομαι τον εαυτό μου στο παρελθόν και τη λάθος αντίδρασή μου απέναντι στον γιο μου, το παιδί μου. Εδώ και χρόνια είμαι και θα είμαι μαζί σου παντού, γιε μου!”

«Στην Καβάλα κάνουν πόλεμο στον πατέρα μου επειδή έχει γιο αδερφή»

Ο γιος του, σε ένα tweet, έγραψε: “Στην Καβάλα κάνουν πόλεμο στον πατέρα μου επειδή έχει γιο αδερφή. Ο πατέρας μου κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και αυτό που έχουν να πουν για να τον θίξουν είναι ότι έχει ένα παιδί που είναι στα ροζ. Πληροφορίες λένε ότι είναι πληρωμένα τρολλ”.

«Σήμερα, κάποιοι τον πολεμούν επειδή έτυχε το παιδί του να είναι κάτι που δεν επέλεξε…»

Ο Γιάννης Σάρρος συνέχισε το θέμα μετά από μια νέα επίθεση που δέχτηκε ο πατέρας του. Έγραψε: “Ο μπαμπάς μου είναι ο άνθρωπος που του οφείλω τα πάντα. Με μεγάλωσε μόνος του, με υπομονή και θέληση. Ποτέ δεν με κρίνει, ποτέ δεν επηρέασε τις αποφάσεις μου”. Το να μεγαλώνεις μόνος σου ένα παιδί 15 ετών που παλεύει να αποδεχτεί τον εαυτό του είναι δύσκολο και ψυχολογικά απαιτητικό. Ο πατέρας το κατάφερε. Σήμερα, κάποιοι τον πολεμούν επειδή έτυχε το παιδί του να είναι ομοφυλόφιλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ