Ατύχημα σε βενζινάδικο στη Βούλα: Οι στιγμές που το πολυτελές τζιπ πέφτει στο πρατήριο

Ατύχημα σε βενζινάδικο στη Βούλα: Οι στιγμές που το πολυτελές τζιπ πέφτει στο πρατήριο

Βούλα βενζινάδικο – ατύχημα: Το παράτησαν και έφυγαν με τα πόδια

Ένα βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τη στιγμή που ένα μεγάλου μεγέθους υπερπολυτελές τζιπ, μετά από μια εκτός ελέγχου πορεία, συγκρούεται με τις αντλίες βενζίνης στην Άνω Βούλα. Το βίντεο παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Καραμανλή στην Άνω Βούλα, ο οδηγός του τζιπ χάνει τον έλεγχο σε βρεγμένο οδόστρωμα, χτυπάει στο κράσπεδο, ανεβαίνει με την όπισθεν στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια ακολουθεί μία άκρως τρελή πορεία με την όπισθεν, καταστρέφοντας τις αντλίες του πρατηρίου, ενώ ευτυχώς δεν είχε ανοίξει ακόμη η επιχείρηση.

venzinadiko voula

Αποχώρησαν με τα πόδια

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τρεις νεαροί άνδρες αφήνουν το πολυτελές αυτοκίνητο στο κατεστραμμένο πρατήριο και αποχωρούν με τα πόδια, χωρίς εμφανή τραύματα. Στο πρατήριο υπήρχε ένα σύστημα κατάσβεσης πυρκαγιάς σταθμών βενζίνης, το οποίο απέτρεψε μια πιθανή έκρηξη μετά τη σφοδρή σύγκρουση στις αντλίες.

Στο τζιπ, το οποίο φέρει ρουμανικές πινακίδες, βρέθηκαν άδεια μπουκάλια ποτών και εργαλεία στο πορτ-παγκάζ, χωρίς να έχει ακόμη αναζητηθεί από κανέναν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ