Ατύχημα με μηχανή για την Εύη Βατίδου: “Μας κυνήγησε, σχεδόν μας πάτησε” δηλώνει ο οδηγός

Ατύχημα με μηχανή για την Εύη Βατίδου: “Μας κυνήγησε, σχεδόν μας πάτησε” δηλώνει ο οδηγός

Ο οδηγός της μηχανής μοιράστηκε τη δική του απόψη για το τι συνέβη με την Εύη Βατίδου, τονίζοντας ότι “μας κυνήγησε για 100 μέτρα από το σπίτι μου και σχεδόν μας πάτησε”. Ο οδηγός και η Εύη Βατίδου παρουσιάστηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας το βράδυ του Σαββάτου και στη συνέχεια υπέβαλαν μήνυση ο ένας εναντίον του άλλου. Ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ η Εύη Βατίδου μήνυσε τον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. “Μας κυνήγησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου. Σχεδόν μας πάτησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου. Είμαι σοκαρισμένος. Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ”, δήλωσε αρχικά ο 59χρονος.

Σε μία εξέλιξη, η Εύη Βατίδου ανταποκρίθηκε λέγοντας: “Δεν τους ακούμπησα με το αμάξι, ήρθε στο τζάμι μου και με έβριζε, μου έσπασε τον καθρέπτη”.

Ο οδηγός της μηχανής ανέφερε περιστατικά βίας και δήλωσε “Η κυρία Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, της έκανα μία σύσταση, αντέδρασε άσχημα και έτσι ξεκίνησαν όλα”. Αφού αναφέρθηκε ο 59χρονος περί της μηχανής του που κατέληξε κάτω από το τζιπ, η Εύη Βατίδου πρόσθεσε: “Ήρθε από το παράθυρο και με βία μου σπάει τον καθρέπτη. Αρχίζει να κοπανάει το τζάμι και να με βρίζει”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ