Αστυνομικός και φοιτητής συνελήφθησαν για απόπειρα εμπρησμού σε βενζινάδικο στο Βόλο

Αστυνομικός και φοιτητής συνελήφθησαν για απόπειρα εμπρησμού σε βενζινάδικο στο Βόλο

Δύο άνδρες συνελήφθησαν απο την αστυνομία τα ξημερώματα της Τετάρτης για απόπειρα εμπρησμού σε ένα βενζινάδικο στο Βόλο. Συγκεκριμένα, ένας 32χρονος αστυνομικός σε διαθεσιμότητα από την Αθήνα και ένας 22χρονος φοιτητής συνελήφθησαν έξω από το βενζινάδικο. Κατά την έρευνα που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του φοιτητή βρέθηκε ένα περίστροφο.

Επίσης, βρέθηκαν πολλά επικίνδυνα αντικείμενα όπως κουκούλες, φωτοβολίδες, μπιτόνια με βενζίνη, γκλομπ, πλαστό δελτίο ταυτότητας, πινακίδες κυκλοφορίας, σιδερολοστός και αναδιπλούμενο σουγιάς, τα οποία βρέθηκαν στο αυτοκίνητο που νοίκιασαν οι δύο συλληφθέντες από την Αθήνα. Επιπλέον, καταλήφθηκαν με πολλές κατηγορίες, όπως απόπειρα εμπρησμού, παράνομη κατοχή εμπρηστικών υλών και οπλοκατοχή. Η δίκη αναβλήθηκε για την προσεχή Δευτέρα λόγω απουσίας του ιδιοκτήτη του βενζινάδικου και των αστυνομικών που συνέλαβαν τους δύο άνδρες.

Οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ περπατώντας στη λεωφόρο Λαρίσης τα ξημερώματα της Τετάρτης περίπου στις 4. Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου ειδοποίησε την αστυνομία μετά την εντοπισμένη τους κίνηση από κάμερες ασφαλείας που είχε τοποθετήσει στην επιχείρησή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ