Γυναίκα που βοήθησε να συλληφθεί ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. περιγράφει την εμπειρία της

Γυναίκα που βοήθησε να συλληφθεί ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. περιγράφει την εμπειρία της

Η γυναίκα που ήταν ένα από τα θύματα του αστυνομικού που κατηγορείται για εκβιασμό καταστηματαρχών στα Χανιά, μιλάει για τον τρόπο που βοήθησε στη σύλληψη του αξιωματικού. Τον καλεί να μην φοβάται, να μιλάει και να προλαβαίνει τέτοια φαινόμενα, για να αποφεύγονται περισσότερες θυσίες. Το κείμενο αναφέρει επίσης τις κατηγορίες κατά του αξιωματικού και τα νέα για την απολογία του αυτή την Πέμπτη.

Η γυναίκα διηγείται την ιστορία της, αναφέροντας ότι ο αξιωματικός είχε εκβιάσει τουλάχιστον τέσσερα άτομα και είχε λάβει χρήματα από έναν οδηγό φορτηγού για να σβήσει μια κλήση της Τροχαίας. Σύμφωνα με τη γυναίκα, ο εκβιασμός ξεκίνησε όταν ο αξιωματικός απείλησε να αυξήσει την τιμή εκκίνησης της άδειας λειτουργίας ενός καταστήματος, εκτός αν του παραδίδονταν 30.000 ευρώ.

Παράλληλα, αποκαλύπτεται ότι ο αξιωματικός αυτός ήταν διοικητής της Υπηρεσίας της Αστυνομίας. Όταν συνελήφθη, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Πέμπτη. Το κείμενο αναφέρει επίσης την αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους του 29χρονου γιου του αξιωματικού μετά την απολογία του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ