Απολογία του 18χρονου για την αδελφοκτονία στη Νέα Σμύρνη

Απολογία του 18χρονου για την αδελφοκτονία στη Νέα Σμύρνη

Ο 18χρονος επέμεινε στο ότι πρόκειται για ατύχημα και πως χρησιμοποίησε το ψαλίδι για αυτοάμυνα όταν ο αδελφός του τον επιτέθηκε. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει περιλαμβάνουν ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία, με τον νεαρό να κρίνεται προφυλακιστέος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια.

Απολογία του 18χρονου για την τραγωδία

Στο υπόμνημά του, ο 18χρονος παραδέχθηκε ότι ο καβγάς ξεκίνησε για μία μπλούζα, όμως επιμένει πως δεν είχε πρόθεση να βλάψει τον αδελφό του και ότι το περιστατικό ήταν ένα ατύχημα.

Ο νεαρός δήλωσε επίσης την αγάπη του προς τον αδελφό του, εκφράζοντας την απογοήτευση του για την απώλειά του. Αναφέροντας τις δύσκολες προσωπικές συνθήκες που έζησε και τον επηρέασαν ψυχολογικά, εξέφρασε την έλλειψη πρόθεσης για τη δολοφονία του αδελφού του.

Αίτημα επιείκειας από τον 18χρονο

Ο 18χρονος ζήτησε επιείκεια από την ανακρίτρια, εκφράζοντας ανησυχία για το πώς θα ξεπεράσει η μητέρα του μια ενδεχόμενη φυλάκισή του. Υπογράμμισε πως δεν είχε προθέσεις για την τραγωδία και παρουσίασε την οικογένειά του ως μια μικροαστική οικογένεια που θα τηρούσε ακόμα και τους αυστηρότερους περιοριστικούς όρους.

Η απολογία του 18χρονου αποκαλύπτει την προσωπική του δυσκολία και την απελπισία που αισθάνεται έπειτα από την τραγωδία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ