Απολογία Λύτρα: «Ζήλεψα από τα μηνύματα»

Απολογία Λύτρα: «Ζήλεψα από τα μηνύματα»

Ο Απόστολος Λύτρας χθες δημοσίευσε πως η ιστορία με τη σκάλα ήταν ιδέα της συζύγου του, σε μια απολογία που έκανε μπροστά στη δικαστή τη Δευτέρα που πέρασε. Σχετικά με την εκείνη βραδιά, υποστήριξε ότι είδε την σύζυγό του να στέλνει μηνύματα και ζήλεψε. «Κατευθυνθήκαμε σε ένα εστιατόριο στη Βουλιαγμένη με παρέα. Καθ’ όλη τη διαδρομή τα είχαμε μια χαρά, μιλούσαμε για οικογενειακά θέματα. Στο εστιατόριο, όταν την είδα να στέλνει μηνύματα, ζήτησα το κινητό της και τον κωδικό του, γιατί ένιωσα ζήλεια. Αρνήθηκε και ζήτησαμε να φύγουμε. Καθώς οδηγούσα, την χτύπησα παρασύροντας το χέρι μου προς το πρόσωπό της, ανάλογα με το πεδίο μουτ. Δεν είχα καμία πρόθεση να της βλάψω.»

Λίγο πιο κάτω, σταμάτησαν να μιλούν. Ένα άλλο αυτοκίνητο πήγε πίσω τους και κατέληξε πως συνεχίστηκαν οι διαφωνίες. Ανέφερε: «Την χτύπησα με το χέρι μου από τη θέση του οδηγού και αυτή από τη θέση του συνοδηγού, χωρίς σκόπιμο τραυματισμό. Και αυτή κατανοεί ότι δεν είχα τέτοιες προθέσεις. Πήγαμε στο σπίτι και αποφασίσαμε να πάμε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

«Μου ανέφερε δύο λόγους»

Μου ανέφερε πως την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 17:00 άλλαξε την κατάθεσή της για δύο λόγους. «Διότι διέβασε στο διαδίκτυο ότι ‘με προστατεύει’ και για τις τρεις κόρες μας» ανέφερε. Καθ’ όλη τη διαμονή μου στη φυλακή, ήμουν σε επαφή με τη σύζυγό μου τηλεφωνικά και με μηνύματα. Υποστήριξε πως πληροφορήθηκε για την αλλαγή στην κατάθεση από εκείνη. «Όταν κατέθεσε, ήμουν ήδη στο αστυνομικό τμήμα και εκείνη κατέθεσε μετά από μένα. Δεν υπήρχε λόγος να ανησυχεί. Στο τηλέφωνό της της πρότειναν κουμπί πανικού και αυτή το αρνήθηκε».

Πηγή: iefimerida.gr

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ