Αποκάλυψη Τηλεφωνικής Απάτης στη Φλώρινα: Σύλληψη 66χρονης Εισπράκτριας

Αποκάλυψη Τηλεφωνικής Απάτης στη Φλώρινα: Σύλληψη 66χρονης Εισπράκτριας

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας αποκάλυψαν επτά περιστατικά τηλεφωνικής απάτης που συνέβησαν ανάμεσα στις 30/3 και 12/4 στις περιοχές Καστοριάς, Κιλκίς και Φλώρινας, με θύματα κυρίως ηλικιωμένα άτομα. Στο πλαίσιο της υπόθεσης, συνελήφθη 66χρονη αλλοδαπή στη Φλώρινα και αναζητούνται άλλα δύο άτομα που φαίνεται να συνεργάστηκαν μαζί της.

Πλοήγηση στην Υπόθεση

Οι κατηγορούμενοι παρουσίαζαν ψευδή σενάρια για να αποσπάσουν χρήματα από τα θύματά τους, προσποιούμενοι ότι υπήρχε επείγουσα ανάγκη χρημάτων για χειρουργική επέμβαση σε συγγενικό πρόσωπο. Η συλληφθείσα και οι εν αναζήτηση άλλοι συνεργοί της κατηγορούνται για απάτη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, με τις δύο από τις επτά περιπτώσεις τηλεφωνικής απάτης να πραγματοποιούνται ενώ οι υπόλοιπες υπήρξαν αποτυχημένες προσπάθειες.

Στάδιο Ερευνών

Ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, παρουσιάζονται στοιχεία ότι οι κατηγορούμενοι κατάφεραν να εξαπατήσουν δύο ηλικιωμένες γυναίκες, αφαιρώντας από αυτές συνολικά 17.750 ευρώ. Η αστυνομία σύλληψε την 66χρονη ενώ θεωρείται η ίδια πρωταγωνίστρια σε περισσότερες παρόμοιες περιπτώσεις απάτης. Ενώ πραγματοποιείται ανάκριση για την υπόθεση, εξακριβώνεται η συμμετοχή των άλλων δύο ατόμων στα εγκλήματα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ