Ανδρας στη Μενεμένη καταδικάστηκε σε κάθειρξη για τον θάνατο του γιου του

Ανδρας στη Μενεμένη καταδικάστηκε σε κάθειρξη για τον θάνατο του γιου του

Ένας 70χρονος άνδρας στη Μενεμένη καταδικάστηκε σε κάθειρξη 11 ετών για τον θάνατο του 41χρονου γιου του τον περασμένο Οκτώβριο. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάνθηκε ομόφωνα την ενοχή του για ανθρωποκτονία με δόλο και άλλες κατηγορίες, με την εξαγγελία της ελαφρυντικής του ειλικρινούς μεταμέλειας. Η δίκη κρίθηκε χωρίς αναστολή της ποινής, οπότε ο άνδρας επιστρέφει στη φυλακή.

elas 6

Σύμφωνα με τα γεγονότα, ο άνδρας επιτέθηκε στον γιο του με ένα σκεπάρνι, προκαλώντας του θανάσιμα τραύματα. Στη συνέχεια, προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας χάπια. Η μητέρα του θύματος ανακάλυψε την αιματηρή σκηνή και ανασύρθηκε το έγκλημα.

Διαφορετική εκδοχή για τα γεγονότα

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, η έκρηξη οφείλεται στο γεγονός ότι ο γιος του ήταν εθισμένος και ζήτησε χρήματα για να αγοράσει ναρκωτικά, προτού απειλήσει ακόμη και τον πατέρα του. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι ανέσυρε το σκεπάρνι για να αμυνθεί, χωρίς να συνειδητοποιεί τις συνέπειες των ενεργειών του, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αφού αντιλήφθηκε το μέγεθος της τραγωδίας.

las1

 

Το περιστατικό είχε διάφορες προεκτάσεις λόγω της εξάρτησης του γιου από ναρκωτικά, με τους εν λόγω διάλογους να καταγράφονται αναλυτικά κατά τη διάρκεια της δίκης. Οι γεγονότα αποτελούν ένα δραματικό παράδειγμα των καταστάσεων που προκαλεί η εθιστική συμπεριφορά και οδηγεί σε τραγικά αποτελέσματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ