Άνδρας Έπεσε από Πλοίο στη Θάλασσα: Άφησε Σημείωμα με Προθέσεις

Άνδρας Έπεσε από Πλοίο στη Θάλασσα: Άφησε Σημείωμα με Προθέσεις

Έπεσε από πλοίο στη θάλασσα: Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Κρήτης, ο εν λόγω άνδρας, 67 ετών και κάτοικος των Χανίων, αγνοείται μετά την εξαφάνισή του, όπως αναφέρει η κόρη του.

Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τον επιβάτη που έπεσε στη θάλασσα κοντά στην Ύδρα, με μέλη του Λιμενικού Σώματος να συμμετέχουν στις έρευνες. Σύμφωνα με νέα στοιχεία, πρόκειται για 67χρονο από τα Χανιά, ο οποίος είχε αφήσει σημείωμα στην καμπίνα του πλοίου με τις προθέσεις του για αυτοκτονία. Ταξίδευε μόνος του και είχε αφήσει πίσω του το εισιτήριό του και το σημείωμα.

Το περιστατικό συνέβη στα 18 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Ύδρας, με τις έρευνες να ξεκινούν μετά την καταγγελία ενός άλλου επιβάτη που είχε δει τον άνδρα να πηδά από το πλοίο.

Στις 4 τα ξημερώματα, ένας επιβάτης ανέφερε ότι είδε τον άνδρα να πέφτει στη θάλασσα από το πλοίο “Κίσσαμος”, ενώ αυτό ταξίδευε από τη Σούδα προς την Ύδρα. Στις έρευνες συμμετέχει ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

ydra 4

Η δήλωση εξαφάνισης από την κόρη του

Η κόρη του 67χρονου ανέφερε την εξαφάνιση του πατέρα της. Το αυτοκίνητό του εντοπίζεται στη Σούδα, το σημείο από όπου ξεκίνησε το πλοίο με προορισμό τον Πειραιά. Στις έρευνες συμμετέχουν πολλά σκάφη και ελικόπτερα, με τους ανέμους στην περιοχή να φτάνουν τα 4 μποφόρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ