Αλλαγές στον Καιρό: Μετά τη Σκόνη, Έρχονται Βροχές

Αλλαγές στον Καιρό: Μετά τη Σκόνη, Έρχονται Βροχές

Ο γνωστός παρουσιαστής καιρού, Σάκης Αρναούτογλου, παρουσίασε τις προβλέψεις του για τον καιρό στις επόμενες ημέρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Σύμφωνα με αυτόν, η αφρικανική σκόνη αναμένεται να φύγει από τις περισσότερες περιοχές μέχρι αργά σήμερα το βράδυ, ενώ για αύριο, Πέμπτη (25/4), προβλέπονται βροχές σε ορισμένες περιοχές. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι ευνοϊκό με εξασθενημένους ανέμους στα πελάγη και ευχάριστες θερμοκρασίες για την εποχή.

Καιρικό Αίνιγμα την Κυριακή του Πάσχα

Σχετικά με τον καιρό την Κυριακή του Πάσχα, αναφέρει: «Ακόμα είναι ασαφές, με βάση τα τρέχοντα δεδομένα, τι είδους καιρικά φαινόμενα αναμένονται και σε ποιες περιοχές της χώρας, καθώς η θερμοκρασία θα πρέπει να εξακολουθεί να υποδεικνύει την άνοιξη». Επίσης, ευχαριστεί τους followers του για την υποστήριξή τους στην υποψηφιότητά του στις προσεχείς ευρωεκλογές με το ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ και αποκαλύπτει τις οικολογικές του αρχές.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου:

Προειδοποιήσεις για την Πέμπτη και τη μετάβαση από τη σκόνη στις βροχές. Ο καιρός την Πέμπτη αναμένεται βροχερός σε πολλές περιοχές. Οι άνεμοι αναμένεται να φυσούν από δυτικές κατευθύνσεις και να είναι στους 3 με 5 μποφόρ στο Βόρειο Ιόνιο και το Βόρειο Αιγαίο, ενώ στα νοτιότερα μέρη θα ενισχυθούν φθάνοντας μέχρι τους 5-7 μποφόρ. Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από 20 έως 27 βαθμούς ανάλογα με την περιοχή. Το Παρασκευοσάββατο αναμένεται ευνοϊκός με καλές θερμοκρασίες και ήπιους ανέμους.

Από την ερχόμενη Κυριακή, καθώς και κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ο καιρός αναμένεται ευνοϊκός σε περισσότερες περιοχές, με μεμονωμένες βροχές στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν φυσιολογικές για την εποχή, με κάποια δροσερή αίσθηση τη νύχτα. Οι άνεμοι θα είναι βοριάδες, με ενδεχόμενη ενίσχυση έως 5-7 μποφόρ στο Αιγαίο και τοπικά μέχρι 8 μποφόρ στις Κυκλάδες. Η κατάσταση του καιρού την Κυριακή του Πάσχα παραμένει αβέβαιη, λόγω της εξέλιξης των θερμοκρασιών που πρέπει να συνδέονται με την άνοιξη.

Τέλος, επισημαίνει τις θέσεις του σχετικά με την εκστρατεία του στις ευρωεκλογές και δηλώνει σύμφωνος με τις οικολογικές του αρχές να μην διανεμηθούν πολιτικά φυλλάδια ή ψηφοδέλτια, δείχνοντας σεβασμό στην πεποίθηση των ακολούθων του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ