Άγιος Παντελεήμονας – Ανησυχία για τις επιθέσεις σε ασανσέρ: Αναζήτηση του άγνωστου άνδρα από την ΕΛ.ΑΣ.

Άγιος Παντελεήμονας – Ανησυχία για τις επιθέσεις σε ασανσέρ: Αναζήτηση του άγνωστου άνδρα από την ΕΛ.ΑΣ.

Οι καταγγελίες για την ύπαρξη ενός άνδρα που επιτίθεται σε κορίτσια σε ασανσέρ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα έχουν προκαλέσει ανησυχία. Η ΕΛ.ΑΣ. αντιμετωπίζει συναγερμό, αφού υπάρχουν δύο διαφορετικές καταγγελίες για παρόμοια περιστατικά που έλαβαν χώρα την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα θύματα είναι δύο 14χρονα κορίτσια, τα οποία επιτέθηκε ένας άγνωστος άνδρας που τις ακολούθησε και προσπάθησε να τις αιφνιδιάσει στον ασανσέρ. Στη μία περίπτωση, ακόμα και απείλησε με το σήμα του όπλου για να τρομάξει το κορίτσι.

Αναζήτηση του «δράκου» των ασανσέρ από την ΕΛ.ΑΣ.

Οι αρχές, διαθέτοντας περιγραφή του δράστη από τα κορίτσια, προσπαθούν να τον εντοπίσουν μέσω ελέγχου διαφόρων υπόπτων. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει εντοπιστεί, αν και έχουν εντοπιστεί βίντεο που τον καταγράφουν.

Οι δύο περιπτώσεις επιθέσεων

Η μία επίθεση έγινε την προηγούμενη Κυριακή, ενώ η δεύτερη τη Δευτέρα. Και στις δύο περιπτώσεις, ο δράστης χρησιμοποίησε φυσική βία πάνω στα κορίτσια, προκαλώντας τους έντονο φόβο. Ενέργειες που έχουν προκαλέσει σοκ και ανησυχία στην τοπική κοινότητα.

Η αναζήτησή του συνεχίζεται, ενώ οι αρχές έχουν ενημερώσει την κοινότητα για το περιστατικό προκειμένου να είναι ενήμερη και να λάβει μέτρα προστασίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ