29χρονος Θεσσαλονίκη: Ο δολοφόνος που αυτοαποκαλείται serial killer

29χρονος Θεσσαλονίκη: Ο δολοφόνος που αυτοαποκαλείται serial killer

Ο 29χρονος που παραδέχτηκε ότι σκότωσε έναν 64χρονο στη Μενεμένη της Θεσσαλονίκης θα οδηγηθεί σήμερα (21/7) στον εισαγγελέα. Ο ίδιος ήταν γνωστός στις αρχές για κλοπές και ναρκωτικά. Αποκάλυψε τη δολοφονία στην αστυνομία και παρέδωσε λεπτομέρειες. Οι αστυνομικοί πήγαν στην τοποθεσία που υπέδειξε και επιβεβαίωσαν τις απολύτως ανήθικες πράξεις του. Ο 29χρονος δεν είναι άγνωστος στις δηλώσεις φόνων. Είχε παρουσιαστεί και νωρίτερα στην αστυνομία αυτή την εβδομάδα, υποστηρίζοντας ότι είχε δολοφονήσει δύο αλλοδαπούς και τους είχε πετάξει σε έναν ποταμό, αλλά ο έλεγχος δεν οδήγησε σε εύρεση στοιχείων που να επιβεβαίωναν αυτές τις ισχυρίσεις.

Ο 29χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος την Τρίτη στο αστυνομικό τμήμα και παραδέχτηκε τη δολοφονία του 64χρονου, καθώς και για το έγκλημα που ισχυρίστηκε νωρίτερα. Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν προσεκτικά τα γεγονότα.

Το έγκλημα στη Μενεμένη, όπου ο 29χρονος έγραψε “Παιδεραστής” με το αίμα του θύματος στον τοίχο, προκάλεσε σοκ. Σύμφωνα με τις καταθέσεις του δράστη, ο 64χρονος προσέγγισε τον 29χρονο και του πρότεινε να πάνε στο σπίτι του, υπό το πρόσχημα να κάνουν κάποιες εργασίες. Εκείνος ισχυρίστηκε ότι ο 64χρονος προσπάθησε να τον βιάσει, οπότε αυτός αντέδρασε σκοτώνοντάς τον. Στη συνέχεια, γράφοντας τη λέξη “Παιδεραστής-1” με το αίμα του θύματος στον τοίχο, προσπάθησε να αποτρέψει την αναγνώριση του στη σκηνή του εγκλήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ