Θρήνος για τον χαμό της 20χρονης Δέσποινας σε δυστύχημα με ηλεκτρικό ποδήλατο

Θρήνος για τον χαμό της 20χρονης Δέσποινας σε δυστύχημα με ηλεκτρικό ποδήλατο

Η 20χρονη Δέσποινα Παιδοπούλου αντιμετώπισε μια τραγική τροχαία σύγκρουση και χάθηκε η ζωή της ενώ επέβαινε σε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο στο Αγκίστρι, Βόλου. Η είδηση του θανάτου της συγκλόνισε την τοπική κοινωνία και προκάλεσε βαθιά θλίψη στους οικείους, φίλους και γείτονες της. Το ατύχημα συνέβη όταν το ηλεκτρικό ποδήλατο στο οποίο επέβαινε προσέκρουσε σε ένα βράχο στην επαρχιακή οδό Λιμεναρίων – Απονήσου, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

Αμέσως μετά το ατύχημα, η Δέσποινα διακομίστηκε στο ιατρείο του νησιού και κατόπιν με σκάφος του λιμενικού στο Πειραιά και στη συνέχεια στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου δυστυχώς κατέληξε. Οι αστυνομικές αρχές κατέσχεσαν το ηλεκτρικό ποδήλατο για περαιτέρω έρευνα για το ατύχημα. Η Δέσποινα ήταν κόρη ενός ελεύθερου επαγγελματία και εκτελούσε εθελοντική εργασία μέσω της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας της Αγριάς. Η μητέρα της διδάσκει σε ένα σχολείο στην περιοχή.

5929645 1 scaled

Ψήφισμα από την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας

Η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε ένα ψήφισμα εκφράζοντας τη θλίψη της για τον τραγικό χαμό της Δέσποινας Παιδοπούλου. Το ψήφισμα εκφράζει τη βαθιά οδύνη της ομάδας για τον χαμό της κόρης, μίλησε για τη θερμή συμπαράσταση προς τους γονείς της και εξέφρασε την ευχή να βρουν δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίσουν αυτήν τη μεγάλη απώλεια. Το ψήφισμα καλεί όλη την κοινότητα να εκφράσει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια της Δέσποινας και να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ