16χρονος ανήλικος σκότωσε τον πατέρα του με δύο μαχαίρια στα Καλύβια

16χρονος ανήλικος σκότωσε τον πατέρα του με δύο μαχαίρια στα Καλύβια

Η σκηνή του εγκλήματος όπου ο 71χρονος σκοτώθηκε από τον γιο του στα Καλύβια βρέθηκε γεμάτη αίμα από τις Αρχές. Ο 16χρονος δράστης επιτέθηκε με δύο μαχαίρια στον πατέρα του, προκαλώντας του πολλαπλά τραύματα.

Λεπτομέρειες του εγκλήματος

Στις 21:00 της Παρασκευής (22/12), ο ανήλικος επέστρεψε στο σπίτι του στα Καλύβια Θορικού Αττικής όπου έμενε με τον πατέρα του. Λίγο μετά τις 21:20, όταν ο πατέρας έφτασε στο σπίτι, ο γιος του περίμενε κρατώντας δύο μαχαίρια και τον επιτέθηκε, πλήττοντάς τον με πολλαπλά χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματος, κάτι που τον οδήγησε στον θάνατο.

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τέλος βρέθηκε στον αύλειο χώρο του ισογείου. Αμέσως μετά το έγκλημα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με φίλους και την οικογένειά του, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Αττικής.

asthenoforo 7

Αυτοψία στον τόπο του εγκλήματος

Κατά την αυτοψία στον τόπο του εγκλήματος, διαπιστώθηκαν πολλές κηλίδες αίματος, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Ο 16χρονος παραδέχτηκε την πράξη του, αναφέροντας ως κίνητρο τις χρόνιες κακοποιητικές συμπεριφορές του πατέρα προς αυτόν, τη μητέρα του και τον αδελφό του. Δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι ο 16χρονος αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα.

Κακοποίηση επί χρόνια

Ο 16χρονος είχε επανειλημμένα διαφωνίες και τσακωμούς με τον πατέρα του. Αποκάλυψε ότι είχε υποστεί κακοποίηση επί χρόνια, όπως και η μητέρα του και ο αδελφός του. Ο 16χρονος περίμενε να φύγει και αυτός από το σπίτι μόλις ενηλικιωνόταν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ