Νόστιμα σνακ με υπερτροφές για χορταστικότητα και ενέργεια όλη μέρα

Νόστιμα σνακ με υπερτροφές για χορταστικότητα και ενέργεια όλη μέρα

Οι υπερτροφές αποτελούν μία κατηγορία τροφίμων που περιέχει φρούτα, λαχανικά, δημητριακά και όσπρια. Αυτά τα τρόφιμα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και έχουν πολλαπλά οφέλη για την υγεία μας.

Ορισμένα superfoods, σύμφωνα με το eatthis.com, αποτελούν το ιδανικό σνακ για να τρώτε ανάμεσα στα γεύματα. Μπορούν να σας κρατήσουνχορτάτους και πιο ενεργητικούς μέχρι να φάτε το επόμενο γεύμα σας.

Φιστίκια

Φιστίκια σε μπολ

Τα φιστίκια είναι ένα σνακ γεμάτο πρωτεΐνες, που παρέχουν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα σε φυτική μορφή. Αυτά τα αμινοξέα είναι απαραίτητα για την παραγωγή πραγματικών πρωτεϊνών στον οργανισμό μας. Τα φιστίκια είναι επίσης πηγή φυτικών ινών και υγιεινών λιπαρών.

Τοστ με αβοκάντο

Ψωμί με αβοκάντο και σολομό

Το αβοκάντο είναι ένα superfood γεμάτο υγιεινά λιπαρά, φυτικές ίνες και πολλές βιταμίνες. Ένα τοστ με αβοκάντο σε ψωμί ολικής άλεσης και γαρνιτούρες όπως αγγούρι και σπόρους chia είναι μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή.

Καρπούζι

Καρπούζι

Το καρπούζι είναι πλούσιο σε νερό και ηλεκτρολύτες. Αυτό το φρούτο μπορεί να σας βοηθήσει να αισθάνεστε χορταστικοί και ενεργητικοί, καθώς παρέχει ενυδάτωση και είναι χαμηλό σε θερμίδες.

Γιαούρτι με μούρα

Γιαούρτι με μούρα

Το γιαούρτι είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και προβιοτικά, που βοηθούν στην υγεία του εντέρου. Μπορείτε να προσθέσετε μια χούφτα μούρα και αμύγδαλα για ακόμα περισσότερη θρεπτική αξία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ