Δημοφιλείς σταρ επιλέγουν τη σκιά ματιών εμπνευσμένη από το Y2K

Δημοφιλείς σταρ επιλέγουν τη σκιά ματιών εμπνευσμένη από το Y2K

Μια από τις τάσεις της δεκαετίας του 2000 που κάνει τον γύρο του κόσμου είναι η σκιά ματιών εμπνευσμένη από το Y2K. Δημοφιλείς σταρ επιλέγουν ξανά το beauty look που χαρακτήρισε την εποχή με φωτεινά και λαμπερά χρώματα.

Από το glittery μακιγιάζ και τις αστραφτερές συνθέσεις, οι επιλογές εμπνευσμένες από το Y2K φαίνεται να είναι μια τάση που οι αγαπημένες celebrities έχουν αναδείξει ως κορυφαία αυτό το καλοκαίρι. Με ένα τολμηρό eye look εφαρμόζοντας λαμπερή glittery σκιά ματιών, αυτές οι σταρ αποδεικνύουν ότι λίγη λάμψη είναι πάντα μια σωστή επιλογή!

Dua Lipa

Η τραγουδίστρια επέλεξε μια λαμπερή μπλε και ροζ παλέτα για τη σκιά ματιών της, συνδυάζοντάς την με ένα λαμπερό σύνολο. Η εμφάνισή της χρησιμεύει ως μάθημα για να αγκαλιάσουμε τα έντονα χρώματα με πολλές λάμψεις και να λάμψουμε αυτό το καλοκαίρι!

Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez επέλεξε μια σκιά σε ροζ απόχρωση σε συνδυασμό με έντονες και μακριές βλεφαρίδες, απογειώνοντας το εμπνευσμένο από το Y2K beauty look. Η εμφάνισή της αποτελεί παράδειγμα για το πώς να τονίσουμε τα έντονα χρώματα χωρίς καμία απολύτως διστακτικότητα.

Hailey Bieber

Η Hailey Bieber προτίμησε μια απαλή μπλε απόχρωση που τονίζει τα μάτια της και φωτίζει το πρόσωπό της με ένα μόνο στοιχείο. Η makeup artist, Leah Darcy, δημιούργησε το συγκεκριμένο beauty look χρησιμοποιώντας ελάχιστα προϊόντα.

Bella Hadid

Η Bella Hadid φόρεσε μια μπλε glitter σκιά ματιών που δημιούργησε ένα μακιγιάζ που δεν χρειάζεται άλλα στοιχεία για να τονιστεί. Επενδύοντας σε φωτεινές παλέτες και λάμψεις, αυτές οι celebrities δείχνουν ότι το να εμπνευστούμε από το Y2K στην beauty ρουτίνα μας είναι μια επιλογή που δεν πρέπει να μετανιώσουμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ