Γιατί ο τυρί cottage είναι απαραίτητο στην καθημερινή σας διατροφή

Γιατί ο τυρί cottage είναι απαραίτητο στην καθημερινή σας διατροφή

Το τυρί cottage είναι ένα τυρί που φτιάχνεται με την προσθήκη οξέος στο γάλα και αποτελείται από τα στερεά συστατικά του γάλακτος. Διαφέρει από άλλα τυριά καθώς δεν στραγγίζεται πλήρως, αφήνοντας ένα μέρος του υγρού μέσα στο τυρί, προσδίδοντάς του την χαρακτηριστική κρεμώδη υφή του.

Παρόλο που είναι ένα είδος τυριού, το τυρί cottage είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, χαμηλό σε λιπαρά και περιέχει πολλές σημαντικές βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την καθημερινή σας ζωή.

Περιέχει βιταμίνη Β12

Το τυρί cottage παρέχει μια χρήσιμη δόση βιταμίνης Β12. Μια μερίδα τυρί cottage 2% περιέχει περίπου 0,9 μικρογραμμάρια βιταμίνης Β12, καλύπτοντας το 38% της ημερήσιας αξίας που χρειάζεται ένας ενήλικας. Η βιταμίνη Β12 είναι σημαντική για τη γνωστική λειτουργία, την υγεία του αίματος και των νεύρων.

Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη

Το τυρί cottage περιέχει περίπου 24 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά φλιτζάνι, κάτι που το καθιστά μια καλή πηγή πρωτεΐνης για την οικοδόμηση μυών. Επιπλέον, έχει χαμηλή ποσότητα ζάχαρης και μπορείτε να το συνδυάσετε με φρούτα ή μέλι για γλυκιά γεύση.

Μπορεί να σας βοηθήσει να χτίσετε περισσότερους μύες

Η πρωτεΐνη στο τυρί cottage μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση μυών, καθώς περιέχει καζεΐνη, μια πρωτεΐνη που απορροφάται αργά και προσφέρει συνεχή παροχή αμινοξέων. Για αυτόν τον λόγο, πολλοί το καταναλώνουν πριν τον ύπνο για να επιτύχουν καλύτερη ανάπτυξη μυών.

Θωρακίζει το σώμα με ασβέστιο

Το τυρί cottage είναι μια εξαιρετική πηγή ασβεστίου, το οποίο συμβάλλει στην υγεία των οστών, των ορμονών και τη διαχείριση πολλών ασθενειών.

Μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους

Το τυρί cottage είναι ένα χαμηλό λιπαρό σνακ με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, που βοηθάει στην απώλεια βάρους. Η κατανάλωσή του σας βοηθά να αισθάνεστε χορτασμένοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και μπορεί να αντικαταστήσει άλλα γλυκά και πιο θερμιδικά επιδόρπια.

Συμπεριλάβετε το τυρί cottage στην καθημερινή σας διατροφή για τα οφέλη του στην υγεία και την ευεξία σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ