Εσώρουχα με αυθεντική θετική ενέργεια

Εσώρουχα με αυθεντική θετική ενέργεια

Σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς και τρέχει σε τρομακτικά γρήγορο ρυθμό, είναι σημαντικό να πάρουμε μερικές στιγμές ανάσας για να φροντίσουμε τον εαυτό μας. Σύμφωνα με έρευνες, το 53% των νέων γυναικών νιώθουν έντονο στρες σχεδόν κάθε μέρα, επομένως η ψυχική υγεία και το well-being είναι η κύρια προτεραιότητα τους.

Τι σημαίνει well-being για εσένα; Να κοιμάσαι γρήγορα; Να πίνεις πολύ νερό; Να ακολουθείς μια καθημερινή περιποίηση του δέρματος; Όποια κι αν είναι η απάντηση για σένα, το κλειδί για έναν υγιή τρόπο ζωής είναι η αυτοφροντίδα, η φροντίδα του εαυτού μας! Αυτήν τη σεζόν, η αυτοφροντίδα έρχεται σε μορφή εσωρούχων EVER Infused από την sloggi, προσφέροντας στιγμές ευεξίας και ξεκούρασης, ενώ τα φοράτε!

Η πρωτοποριακή σειρά EVER Infused έρχεται για να φέρει ανανέωση και να ενισχύσει τη θετική ενέργεια και να μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από το άγχος της καθημερινότητας. Τα νέα υφάσματα από ειδική πλέξη είναι εμπλουτισμένα με ευεργετικά συστατικά, τα οποία θα ανανεώνονται κάθε σεζόν. Για τη νέα σεζόν, τα υφάσματα είναι εμπλουτισμένα με εκατομμύρια μικροκάψουλες Aloe Vera και CBD, τα οποία απελευθερώνονται αργά στο δέρμα μας και προσφέρουν ενυδάτωση, καταπραϋντικά και αντιοξειδωτικά οφέλη.

Τα συστατικά αυτά ξεχωρίζουν στον χώρο της υγείας και της ευεξίας και προσφέρουν θετική ενέργεια στο δέρμα μας, χαλάρωση, ενυδάτωση και άνεση όλη μέρα, ακόμη και μετά από πολλά πλυσίματα (τουλάχιστον 20). Τα υφάσματα είναι πολύ απαλά και διαθέτουν πιστοποίηση Global Recycled Standard (GRS).

Η σειρά προσφέρει διάφορες στυλάτες επιλογές, όπως σουτιέν χωρίς μπανέλες, στενά εσώρουχα που αναδεικνύουν τα πιο σημαντικά σημεία του σώματος, κολάν, μακρυμάνικα crop top και κουκούλα, για ένα στιλ και μια αίσθηση φρεσκάδας από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Ετοιμάσου να υποδεχτείς την ολοκαίνουρια σειρά EVER Infused και να ξεκινήσεις μια νέα εποχή ευεξίας για το σώμα και τη διάθεσή σου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ