Απώλεια βάρους: 4 άνθρωποι που έχουν χάσει 10 κιλά μοιράζονται τις συμβουλές τους

Απώλεια βάρους: 4 άνθρωποι που έχουν χάσει 10 κιλά μοιράζονται τις συμβουλές τους

Η απώλεια βάρους είναι κάτι πολύ προσωπικό για τον καθένα, και αυτό που λειτουργεί για τον έναν, μπορεί να μην λειτουργεί για τον άλλον. Ωστόσο, αξίζει να δοκιμάσετε τις συμβουλές που ακολουθούν, οι οποίες έχουν την έγκριση των ειδικών, για να σας βοηθήσουν στην προσπάθειά σας για απώλεια βάρους.

Στο eatthis.com μίλησε με τη διατροφολόγο και συγγραφέα του βιβλίου «Finally Full, Finally Slim» για τους λόγους που οι παρακάτω συμβουλές είναι αποτελεσματικές για την πλειοψηφία των ανθρώπων.

Καθιερώστε μια υγιή πρωινή ρουτίνα

Πρωινό

Η TikToker @shaunajensefitness προτείνει να καθιερώσετε μια υγιή πρωινή ρουτίνα. Αυτό περιλαμβάνει την κατανάλωση υγιεινού πρωινού, την άσκηση και την επαρκή ξεκούραση. Ένα υγιεινό πρωινό παρέχει ενέργεια καθ ‘όλη την ημέρα, αποτρέπει την υπερκατανάλωση τροφής και η άσκηση βοηθά στην απώλεια βάρους και την οικοδόμηση μυών.

Πίνετε νερό

Γυναίκα πίνει νερό

Ο χρήστης του TikTok @baileyspinn εξηγεί γιατί είναι σημαντικό να πίνετε αρκετό νερό. Η λήψη επαρκούς ποσότητας νερού έχει πολλά οφέλη για την υγεία και μπορεί να σας βοηθήσει στην απώλεια βάρους. Το νερό βοηθά στον έλεγχο της όρεξης και την αύξηση του μεταβολισμού.

Προσθέστε άπαχη πρωτεΐνη, όπως το κοτόπουλο, στη διατροφή σας

Κοτόπουλο

Η χρήστης του TikTok @trainwithtristan προτείνει να προσθέσετε άπαχη πρωτεΐνη, όπως το κοτόπουλο, στη διατροφή σας. Οι δίαιτες πλούσιες σε πρωτεΐνες έχουν αποδειχθεί επιτυχημένες για την απώλεια βάρους, καθώς η πρωτεΐνη σας βοηθάει να αισθάνεστε χορτασμένοι και να καίτε περισσότερες θερμίδες.

Τρώτε μικρότερα, πιο τακτικά γεύματα

Γυναίκα τρώει σαλάτα

Η χρήστης του TikTok @emilyraefit προτείνει να τρώτε μικρότερα, πιο τακτικά γεύματα. Αυτό βοηθά στον έλεγχο των μερίδων και αποτρέπει την υπερκατανάλωση τροφής. Επίσης, βοηθά στον καλύτερο έλεγχο του μεταβολισμού και μειώνει την πείνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ