Περιποιηθείτε τον εαυτό σας μετά από μια μέρα στην παραλία

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας μετά από μια μέρα στην παραλία

Οι καλοκαιρινές διακοπές στην παραλία είναι υπέροχες, αλλά ο ήλιος και η θάλασσα μπορεί να επηρεάσουν το δέρμα και τα μαλλιά μας. Γι’ αυτό, ακολουθήστε αυτά τα τρία βήματα αυτοφροντίδας μετά από μια μέρα στην παραλία.

Ντους με δροσερό νερό

Γυναίκα κάνει ντους

Μετά από μια μέρα στην παραλία, κάντε ένα ντους με δροσερό νερό. Το ζεστό νερό μπορεί να ερεθίσει το δέρμα, οπότε το δροσερό νερό είναι η καλύτερη επιλογή για αναζωογόνηση.

Χρησιμοποιήστε απαλό καθαριστικό για το πρόσωπο και ένα αφρόλουτρο για το σώμα. Ένα απαλό scrub μπορεί επίσης να βοηθήσει στον καθαρισμό του δέρματος από την άμμο και το αντηλιακό.

Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας

Γυναίκα εφαρμόζει conditioner στα μαλλιά

Δώστε προσοχή και στα μαλλιά σας. Αν είναι ξηρά και φριζαρισμένα, χρησιμοποιήστε μια μάσκα μαλλιών πλούσια σε πρωτεΐνες για θρέψη και επισκευή. Αφήστε τη μάσκα να δράσει πριν την ξεπλύνετε.

Ενυδατώστε το δέρμα, τα χείλη και τα πόδια σας

Κρέμα σώματος

Μετά το ντους, ενυδατώστε το δέρμα σας με ενυδατική κρέμα που περιέχει αντιοξειδωτικά. Μην ξεχάσετε να φροντίσετε και τα χείλη και τα πόδια σας. Κρατήστε την ενυδάτωση υψηλή με αντηλιακό για τα χείλη και χρησιμοποιήστε ενυδατική κρέμα για τα πόδια σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ