Τζουμάκας αποκλεισμένος: «Απεχθαντοποίησε τον εαυτό του από το ΣΥΡΙΖΑ»

Τζουμάκας αποκλεισμένος: «Απεχθαντοποίησε τον εαυτό του από το ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Στέφανος Τζουμάκας αποφασίστηκε να αποκλειστεί «από την επιτροπή δεοντολογίας για περαιτέρω δράση (αρχή διαγραφής)», όπως δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε μια ανάρτησή του στα social media. Παράλληλα, στην ανάρτησή του, ο κ. Κασσελάκης απευθύνει ένα μήνυμα και στα υπόλοιπα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίζονται στα κανάλια. «Η παρουσία στα κανάλια των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αντιπολιτεύονται το ίδιο το κόμμα τους – προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων – τερματίζει εδώ».

Η ανάρτηση του Κασσελάκη για τον Τζουμάκα

«Εκτιμώ τους αγώνες του Στέφανου Τζουμάκα, τόσο κατά τη διάρκεια της Χούντας όσο και μετά την Μεταπολίτευση. Ωστόσο, δεν μπορώ να επιτρέψω στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάζουν το κόμμα ολόκληρο, το οποίο έχει δύναμη μόνο με τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως «ολιγαρχικό» και «διαπλεκόμενο». Ο κ. Τζουμάκας απεχθάντοποίησε σήμερα τον εαυτό του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον αποθέτω στην επιτροπή δεοντολογίας για περαιτέρω δράση. Η παρουσία στα κανάλια των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που, αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αντιπολιτεύονται το ίδιο το κόμμα τους – προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων – τερματίζει εδώ», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Οι δηλώσεις του Τζουμάκα που οδήγησαν στον αποκλεισμό του

Σήμερα το πρωί, ο Στέφανος Τζουμάκας εξαπέλυσε μια νέα επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αμφισβητώντας απευθείας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και την ικανότητά του να οδηγήσει την αξιωματική αντιπολίτευση σε επιτυχή πορεία. «Αυτός δεν ήρθε μόνος του, τον έφεραν άλλοι. Κανείς δεν έρχεται από μόνος του. Ήταν γνωστό σε όλους το γεγονός ότι ο Τσίπρας τον είχε επιλέξει και τη στάση που υιοθετεί. Ψυχραιμία». Και συνέχισε ο κ. Τζουμάκας την επίθεσή του, λέγοντας «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον χωρισμένος, καθώς η ηγεσία δεν είναι αποδεκτή. Έχει ήδη υποστεί την πρώτη του πολιτική ήττα στις δημοτικές εκλογές. Έχω πλήρη αντίθεση με την ηγεσία από πολιτικής άποψης, δεν μπορεί να ηγηθεί. Έχει υποστεί την πρώτη του ήττα και τώρα πηγαίνει για τη δεύτερη στις ευρωεκλογές, αυτή είναι η γνώμη μου. Για αυτό πρότεινα χθες στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την εξέταση του θέματος της πολιτικής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ». Επίσης, ο κ. Τζουμάκας τόνισε ότι η ηγεσία του Κασσελάκη μπορεί να αμφισβητηθεί στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. «Ορισμένοι θέλουν διάσπαση όχι μόνο μέσα από το κόμμα, αλλά και από το εξωτερικό. Οι ολιγαρχίες και οι διαπλοκές έχουν επικρατήσει μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ», συμπέρανε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ